Beslut vid extra bolagsstämma Wifog Holding 2015-12-14


Följande beslutades på bolagsstämman:

Teckningsoptionsprogram
Stämman beslutade om emission av 500 000 teckningsoptioner i enlighet med styrelsens förslag. 

Val av ytterligare styrelseledamöter
Stämman beslutade att styrelsen ska bestå av tre ledamöter. Fredric Forsman och Peter Håkansson entledigades från uppdraget i styrelsen. Mathias Hedström nyvaldes som styrelseledamot och Johan Salén som styrelseordförande. Henrik Ringmar kvarstår alltjämt i styrelsen.

Valet av Mathias Hedström och Johan Salén som styrelseledamöter motiveras av Wifog Holding AB:s ambition att styrelsen ska ha en tydligare affärsmässig profil vilket förväntas bidra till Bolagets fortsatta utveckling. Fredric Forsman är advokat och har bl.a. varit behjälplig vid överlåtelsen av dotterbolaget Wifog AB. Peter Håkansson kommer i fortsättningen att inrikta sig på uppdraget som VD.

Mathias Hedström är född år 1969 är utbildad civilingenjör vid Lunds tekniska högskola. Han är en av grundarna till Addnature och var delaktig i att bolaget år 2013 omsatte cirka 180 miljoner. Mathias Hedström har haft olika ledande befattningar bl.a. VD och CFO i Addnature.

Johan Salén är född år 1960 och är utbildad ekonom vid Handelshögskolan vid Stockholm. Han har bl.a. varit marknadsföringskonsult för Daimler Benz och Sony. Johan Salén är en av grundarna till Atlant Ocean Racing som anordnar seglingsprojekt internationellt.

Upptagande av konvertibla lån
Stämman beslutade om att godkänna styrelsens beslut om nyemission av konvertibler med företrädesrätt för aktieägare i Wifog Holding AB om högst cirka 16,0 MSEK. Dessutom godkände stämman styrelsens beslutat om en nyemission av konvertibler, med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, om högst 6,0 MSEK.

För detaljerade villkor avseende besluten på stämman hänvisas till styrelsens fullständiga förslag som finns tillgängliga på bolagets hemsida, www.wifog.com.

Stockholm 2015-12-15

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jesper Henrysson, CFO Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Kommunike fran extra bolagsstamma .pdf

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsidé är att erbjuda mobilsurf, telefoni- och sms-tjänster genom ett simkort, som ger abonnenten möjlighet att helt eller delvis finansiera kostnaden för sitt abonnemang genom att konsumera reklam och ta del av erbjudanden från Wifogs partners samt göra marknadsundersökningar. Sedan starten i december 2013 har drygt 200 000 personer registrerat sitt intresse och företaget har idag cirka 43 000 aktiva användare. Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommision är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550.


Attachments

Wifog_Kommunike_fran_extra_bolagsstamma_.pdf