Zealand præsenterer på J.P. Morgans 34. årlige healthcare konference den 14. januar 2016


København, 2015-12-18 15:49 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- 18. december 2015 – Zealand meddeler i dag at selskabets adm. direktør Britt Meelby Jensen vil præsentere på J.P. Morgans årlige healthcare konference torsdag den 14. januar 2016 på Westin St. Francis Hotel i San Francisco, Californien. Præsentationen finder sted kl. 10.30 lokal tid (kl. 19.30 dansk tid).

 

Præsentationen vil fokusere på, hvordan Zealand vil accelerere sin strategi om øget værdiskabelse – fra peptid til patient – og på virksomhedens pipeline og forventede nyhedsflow i 2016.

 

En audio webcast af præsentationen vil være tilgængelig under Investor Relations sektionen på selskabets hjemmeside: www.zealandpharma.com.  

 

 

●●●●●

 

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, direktør for Investor Relations og kommunikation

Tlf.: +45 50 60 36 89, e-mail: hlh@zealandpharma.com

 

 

 

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S (Nasdaq København: ZEAL) (“Zealand”) er en biotekvirksomhed med en førende videnskabelig ekspertise i at omdanne peptider til ny medicin. Zealand har en voksende pipeline af fuldejede, nye specialist lægemiddelkandidater samt en portefølje af produkter og projekter under licenssamarbejder med Sanofi, Helsinn Healthcare og Boehringer Ingelheim.

Zealand har opfundet lixisenatid, en prandial GLP-1 agonist til én gang daglig dosering til behandling af Type 2 diabetes. Produktet markedsføres af Sanofi globalt uden for USA som Lyxumia® og er under regulatorisk evaluering i USA. Licenssamarbejdet med Sanofi omfatter også LixiLan, der er en kombination af lixisenatid og insulin glargin (Lantus®) i ét produkt, og hvor der forventes indleveret registreringsansøgning i december 2015 i USA og 1. kvartal 2016 i EU.

Pipelinen af produkter, som Zealand selv ejer, omfatter: Danegaptid i fase II-udvikling til forebyggelse af hjerteskader efter en akut blodprop, ZP1848 i fase II-udvikling til behandling af korttarmssyndrom, en stabil glukagon-analog, ZP4207, der indgår i to kliniske udviklingsprogrammer; en enkeltdosis-injektionspen, der forberedes til fase II-udvikling til behandling af akut svær hypoglykæmi, og en flerdosis version, der evalueres for fase II-udvikling til korrektion af mild til moderat hypoglykæmi, samt en række andre terapeutiske peptider i klinisk og præklinisk udvikling.

Virksomheden har adresse i København (Glostrup). For yderligere oplysninger om Zealands virksomhed og aktiviteter henvises til www.zealandpharma.com, og du kan også følge os på Twitter @ZealandPharma.

 


Attachments

IN 10-15_1218 - Zealand presents at 34th JPMorgan conference - DA Final.pdf