Ramirentin siirtokelpoisia tiloja turvapaikanhakijoille Tukholmassa

Ramirent Oyj Lehdistötiedote 22.12.2015 klo 12.15


Vantaa, Suomi, 2015-12-22 11:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Ramirent toimittaa majoitustiloja kahteen kohteeseen Tukholman alueella. Tilat käsittävät 150 huonetta, ruokalat ja henkilöstötilat.

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme tarjota ratkaisuja, joilla luomme väliaikaisia tiloja henkilöille, jotka hakevat turvapaikkaa Ruotsista. Tarjoamamme siirtokelpoiset tilat vastaavat laatuluokaltaan pysyviä asuintiloja. Siirtokelpoisia tilojamme käytetään yleensä hotelleina tai asuntoina työntekijöille, jotka työskentelevät pitkäaikaisissa projekteissa kaukana kotoa esimerkiksi tuulivoimaan tai öljyteollisuuteen liittyvissä hankkeissa Norjassa, missä asukkailla on korkeat vaatimukset asuintilojen suhteen,” sanoo Mikael Salenstedt, SVP, Ramirent Temporary Space.

Siirtokelpoiset tilat vuokrataan kahdelle kunnalle Tukholman läänissä. Tilat toimitetaan asiakkaalle suoraan tehtaalta ja ensimmäisessä kohteessa ne koostuvat kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 88 huonetta. Toimistot, ruokala ja henkilöstötilat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa. Toisessa kohteessa  vuokrataan kaksi rakennusta, jotka sisältävät yhteensä 60 huonetta. Väliaikaiset tilat otetaan käyttöön maaliskuussa 2016.

Lisätietoja
Mikael Salenstedt, SVP, Ramirent Temporary Space, puh. +46 8 624 95 06 tai lue lisää osoitteesta www.ramirent-ts.com

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2014 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 614 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 658 työntekijää 295 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent – More Than Machines™.

Siirtokelpoiset tilat