SpareBank 1 SMN: Korr: Spareprogram for ansatte


SpareBank 1 SMN: Korr: Spareprogram for ansatte

Det vises til børsmelding datert 15. desember 2015 vedrørende spareordning for ansatte i konsernet. Nedenfor følger en oppdatering i forhold til enkelte punkter i spareordningen, samt informasjon om primærinnsidernes tegninger. Ansatte som har meldt seg inn i spareordningen vil spare et månedlig beløp gjennom trekk fra lønn i perioden februar til desember 2016. Sparebeløpet vil bli brukt til å kjøpe egenkapitalbevis i SpareBank 1 SMN kvartalsvis. Alle
ansatte som melder seg inn i spareordningen vil spare et fast beløp for 2016, og det er ikke mulig å endre beløp underveis.

SpareBank 1 SMN tar sikte på å gjennomføre kjøp av egenkapitalbevis i markedet hvert kvartal etter fremleggelsen av resultatene for henholdsvis 1., 2. og 3. kvartal 2016, samt medio desember 2016. De ansatte vil få tildelt egenkapitalbevis så snart som mulig etter gjennomføringen av de enkelte
tilbakekjøpene. Ansatte vil få kjøpe egenkapitalbevisene til samme kurs som SpareBank 1 SMN betaler, dvs. markedskurs, uten noen form for rabatt.

Totalt 601 av konsernets ansatte har tegnet seg for et samlet beløp på 6 606 000 kroner i spareordningen for 2016.

* I vedlegg til denne meldingen finnes en liste over ansatte primærinnsidere som har tegnet seg i spareordningen for 2016. Tegningsbeløpene som oppgis er totale beløp for 2016. Kjøpskurs og antall egenkapitalbevis tildelt den enkelte primærinnsider vil bli offentliggjort hvert kvartal etter at tildeling er gjennomført.

Kontaktperson i SpareBank 1 SMN:
Finansdirektør Kjell Fordal, tlf. 905 41 672

 

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12

Attachments

Primary