ERRIA A/S - Indkalder til ordinær generalforsamling

Selskabsmeddelelse nr. 3/2016


 

_______________________________________________________________________________

 

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

 ERRIA A/S

CVR-NR. 15300574

_________________________________________________________

 

Tidspunkt:         Torsdag den 14. april 2016 kl. 15:00

 

Sted:                  Amager Strandvej 390, 2., 2770 Kastrup.

 

Bestyrelsen har udpeget advokat Ole Maare som dirigent.

 

 

DAGSORDEN

 

 

1.              Bestyrelsens beretning for selskabets virksomhed i det forløbne år.

 

2.              Forelæggelse af revideret årsrapport til godkendelse.

 

3.              Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport.

                  (Bestyrelsen indstiller, at der ikke udbetales udbytte for regnskabsåret 2015).

 

4.              Beslutning om decharge til bestyrelse og direktionen.

 

5.              Valg af medlemmer til bestyrelsen.

  

Ifølge vedtægterne afgår de af generalforsamlingen valgte bestyrelsesmedlemmer hvert år. Bestyrelsen foreslår genvalg af:

 

(a) Direktør Kaare Vagner,

(b) Direktør Finn Buus Nielsen,

(c) Administrerende direktør Claus Jensen.

(d) CEO Bent Ulrik Porsborg

(e) CEO Anne Kathrine Steenbjerge

 

(f)  Bestyrelsen foreslår nyvalg af direktør Hasse Kjærsgaard Larsen.

      CV vedrørende Hasse Kjærsgaard Larsen vedhæftes indkaldelsen.

 

 

6.              Valg af revisor.

 

7.              Bemyndigelse til opkøb af egne aktier.

 

Det foreslås, at selskabets bestyrelse bemyndiges til, i tiden indtil 14. april 2017 og indenfor 10% af aktiekapitalen på erhvervelsestidspunktet, at erhverve aktier udstedt af selskabet til den på erhvervelsestidspunktet gældende børskurs med en afvigelse på indtil 10%.

 

8.              Indkomne forslag fra bestyrelse eller aktionærer.

 

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger dirigenten, med substitutionsret, til at anmelde det på generalforsamlingen vedtagne til Erhvervsstyrelsen og i forbindelse hermed at foretage sådanne ændringer og tilføjelser i det vedtagne, som Erhvervsstyrelsen måtte forlange for at registrere det på generalforsamlingen vedtagne

 

9.              Eventuelt.

 

 

 

Forslagene i henhold til dagsordenen kan vedtages med simpelt stemmeflertal.

 

 

Selskabets aktiekapital udgør kr. 7.896.686,00, fordelt på aktier a kr. 1,00. Hver aktie på nominelt kr. 1,00 giver én stemme.

 

Registreringsdatoen er 7. april 2016 kl. 12.00 (vedtægternes § 4a), dog således, at for aktier, der er erhvervet ved overdragelse, er stemmeretten yderligere betinget af, at aktionæren senest på tidspunktet for indkaldelsen – 21. marts 2016, er blevet noteret i aktiebogen eller aktionæren senest på samme tidspunkt har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse overfor selskabet (vedtægternes § 7).

 

Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort som beskrevet nedenfor.

 

 

Adgangskort

 

Aktionærer der ønsker at deltage i generalforsamlingen skal bestille adgangskort. Adgangskort kan rekvireres via VP Investor Services hjemmeside (Tryk her), eller hos Erria A/S, Amager Strandvej 390, 2., 2770 Kastrup (tlf.:3336 4400 eller e-mail: aktionaer@erria.dk) senest 11. april 2016.

 

 

Fuldmagt

 

Såfremt en aktionær ønsker at afgive fuldmagt kan dette gøres online hos VP investor Services (Tryk her), eller på vedlagte fuldmagts – og brevstemmeblanket. Fuldmagts – og brevstemmeblanketten kan desuden downloades fra selskabets hjemmeside www.ERRIA.dk. Fuldmagts – og brevstemmeblanketten bedes returneret til Erria A/S, Amager Strandvej 390, 2., 2770 Kastrup i underskrevet og dateret stand, således at den er selskabet i hænde senest 11. april 2016.  

 

Brevstemme

 

Aktionærerne kan ligeledes brevstemme online via VP investor Services (Tryk her), eller skriftligt ved brug af vedlagte fuldmagts- og brevstemmeblanket.  Fuldmagts – og brevstemmeblanketten kan desuden downloades fra selskabets hjemmeside www,ERRIA.dk. Fuldmagts – og brevstemmeblanketten bedes returneret til Erria A/S, Amager Strandvej 390, 2., 2770 Kastrup i underskrevet og dateret stand, således at den er selskabet i hænde senest onsdag den 13. april 2016, kl. 12.00. Afgivne brevstemmer kan ikke tilbagekaldes.

 

 

Spørgsmål fra aktionærerne

 

Aktionærer kan frem til datoen for generalforsamlingen stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter mv. til brug for generalforsamlingen ved skriftlig henvendelse til Erria A/S, Amager Strandvej 390, 2., 2770 Kastrup eller på e-mail: aktionaer@erria.dk.

 

Oplysninger om generalforsamlingen

 

På selskabets hjemmeside www.erria.dk vil indkaldelsen, dagsordenen, de fuldstændige forslag, oversigt over gældende og udkast til nye vedtægter, selskabets årsrapport for 2015, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, fuldmagts- og brevstemmeblanketten til brug for generalforsamlingen og forslag til vedtægter være offentliggjort i perioden fra 29. marts 2016. Oplysningerne vil tillige senest 2 uger før generalforsamlingen være fremlagt på selskabets hovedkontor i tidsrummet fra kl. 9:00 til kl. 16:00 til gennemsyn for aktionærerne.


Attachments

Fuldstændige forslag Erria.pdf CV Hasse Kjærsgaard Larsen.pdf