Fagron NV: Openbaarmaking van ontvangen kennisgeving


Gereglementeerde informatie
Waregem (België)/Rotterdam (Nederland)[1], 23 maart 2016, 7.30pm

Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Fagron op 18 maart 2016 een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van Carmignac Gestion onder de kennisgevingsdrempel van 5% is gezakt door de overdracht van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.

De op 18 maart 2016 gedateerde kennisgeving bevat de volgende informatie:

  • Op 17 maart 2016 is Carmignac Gestion, een moederonderneming of een controlerende persoon, onder de kennisgevingsdrempel van 5% gezakt door de overdracht van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
  • Op de datum van de kennisgeving bezit Carmignac Gestion in totaal 1.492.006 stemrechten. 1.265.613 stemrechten worden gehouden door Carmignac Gestion terwijl 226.393 stemrechten worden gehouden door Carmignac Gestion Luxembourg.
  • Op basis van de noemer van 32.111.827 (totaal aantal stemrechten), bezit Carmignac Gestion op de datum van de kennisgeving in totaal 4,65% van het totaal aantal stemrechten.
  • De keten van gecontroleerde ondernemingen via welke Carmignac Gestion de aandelen voor de verschillende fondsen die het beheert houdt, is als volgt:
    • Carmignac Gestion houdt 100% van de aandelen in Carmignac Gestion Luxembourg.
    • Carmignac Gestion beheert de volgende UCITS-fondsen: Carmignac Euro-Entrepreneurs, Carmignac Euro-Patrimoine en Grande Europe 0-100M.
    • Carmignac Gestion Luxembourg beheert de andere UCITS-fondsen: Carmignac Portfolio Grande Europe, Carmignac Portfolio Euro-Patrimoine en Carmignac Portfolio Euro-Entrepreneurs.
  • Voor alle participaties die worden gehouden door Carmignac Gestion en Carmignac Gestion Luxembourg worden de stemrechten uitgeoefend volgens haar stembeleid, waarbij de group de stemrechten naar eigen goeddunken kan uitoefenen in de afwezigheid van specifieke instructies van de desbetreffende instellingen van collectief belang.

           
De kennisgeving van Carmignac Gestion kan op investors.fagron.com worden geraadpleegd via deze link.

De kennisgeving van Carmignac Gestion doet geen afbreuk aan de inschrijvingverbintenis, zoals aangekondigd door Fagron op 2 maart 2016, die overeenkomstig haar voorwaarden zal worden uitgevoerd door de subfondsen Carmignac Euro Entrepreneurs en Carmignac Portfolio Euro Entrepreneurs.

In het geval van verschillen tussen de Engelse vertaling en het Nederlandse origineel van dit persbericht, zal de laatste prevaleren.

Voor meer informatie:
Constantijn van Rietschoten
Chief Marketing Officer
Tel. +31 6 53 69 15 85
constantijn.van.rietschoten@fagron.com

Profiel Fagron
Fagron is een wetenschappelijke farmaceutische R&D-onderneming die gericht is op het optimaliseren en innoveren van gepersonaliseerde farmaceutische zorg. Fagron levert Fagron Specialty Pharma Services, Fagron Trademarks en Fagron Essentials aan apotheken, klinieken en ziekenhuizen in 32 landen wereldwijd.

De Belgische vennootschap Fagron NV is gevestigd in Waregem en is genoteerd aan Euronext Brussels en Euronext Amsterdam. De operationele activiteiten van Fagron worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Fagron BV. Het hoofdkantoor van Fagron BV is gevestigd in Rotterdam.

[1] Dit persbericht wordt verstuurd door Fagron NV en Fagron BV.

Open onderstaande link voor het persbericht:


Attachments

Openbaarmaking van ontvangen kennisgeving