Resultat af valg af medarbejdervalgte medlemmer til Zealands bestyrelse


København, 14. april 2016 - Zealand meddeler, at Hanne Heidenheim Bak, Senior Project Director og Rasmus Just, Director of External Sourcing and Research Partnerships er valgt som nye medarbejdervalgte medlemmer af Zealands bestyrelse.

Hanne Heidenheim Bak er uddannet M.Sc. Pharm. og har været ansat i Zealand siden 2006.

Rasmus Just er uddannet Ph.d. og MBA og har været ansat i Zealand siden 2003.

Begge medarbejdervalgte medlemmer er valgt for en fireårig periode, og de indtræder i bestyrelsen med effekt fra Zealands ordinære generalforsamling 2016, som afholdes tirsdag, 19. april 2016. De to nye medlemmer træder i stedet for Helle Størum og Christian Thorkildsen, der begge har siddet deres periode ud og udtræder af bestyrelsen med effekt ligeledes fra generalforsamlingen.

Der er i alt tre medarbejdervalgte medlemmer i Zealands bestyrelse.  Ud over de to nyvalgte sidder også Jens Peter Stenvang, Senior Application Specialist, som ligeledes er valgt for en fireårig periode, der dog er forskudt med to år, så den løber til Zealands generalforsamling i 2018.

Som henholdsvis 1. og 2. suppleant er følgende medarbejdere blevet valgt: Christian Thorkildsen, Project Director og Helle Størum, Director of Business Development.


Attachments

11-16_0414 Selskabsmeddelelse - Nye medarbejdervalgte medlemmer i bestyrelsen - DA_FINAL.pdf