JUKKA LUOMA JÄTTÄÄ TEHTÄVÄNSÄ ROBIT OYJ:N TALOUSJOHTAJANA JA JOHTORYHMÄN JÄSENENÄ


ROBIT OYJ YHTIÖTIEDOTE 16.5.2016 klo 16.00

JUKKA LUOMA JÄTTÄÄ TEHTÄVÄNSÄ ROBIT OYJ:N TALOUSJOHTAJANA JA JOHTORYHMÄN JÄSENENÄ

Robit Oyj:n talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen, Jukka Luoma, on tänään irtisanoutunut tehtävistään. Luoma siirtyy irtisanomisajan päätyttyä yhtiön ulkopuolelle vastaaviin tehtäviin. Controller, Jukka Ruuska (insinööri, HM), vastaa taloustehtävistä, kunnes uusi CFO on valittu.

Robit Oyj:n toimitusjohtaja, Mikko Mattila, kiittää Jukka Luomaa panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivottaa hänelle menestystä tulevaisuuteen.

     

ROBIT OYJ

Mikko Mattila, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Robit Oyj

Mikko Mattila, toimitusjohtaja

+358 40 736 7001

mikko.mattila@robit.fi

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantaja toimii Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) Helsingin sivukonttori
Puh. +358 9 616 28 101

Robit on suomalainen kasvuyritys, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: tunnelinporaus, maalämmitys ja -jäähdytys, rakentaminen ja kaivosteollisuus. Yhtiön liiketoiminta jakaantuu kolmeen liiketoimintayksikköön: Top Hammer, Down the Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla kahdeksan omaa toimipistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa ja Etelä-Koreassa. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsinki Oy First North Finland -markkinapaikalle ja käyttää kaupankäyntitunnusta ROBIT. Lisätietoa www.robit.fi.

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.robit.fi