Muutos Okmeticin johtoryhmässä


OKMETIC OYJ            PÖRSSITIEDOTE           14.6.2016            KLO 9.30

MUUTOS OKMETICIN JOHTORYHMÄSSÄ

Taloudesta, IT:stä ja viestinnästä vastaava johtaja Juha Jaatinen on irtisanoutunut siirtyäkseen toisen yhtiön palvelukseen. Hän jatkaa nykyisessä toimenkuvassaan syyskuulle 2016 saakka.

"Haluan kiittää Juha Jaatista erinomaisesta työstä yhtiön ja sen menestyksen eteen. Toivotan Juhalle myötätuulta hänen tulevissa tehtävissään", sanoo toimitusjohtaja Kai Seikku.

OKMETIC OYJ

Kai Seikku

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kai Seikku
puh. (09) 5028 0232, sähköposti: kai.seikku@okmetic.com

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkean lisäarvon piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmeticin strategisena tavoitteena on kasvaa kannattavasti asiakkaiden nykyisiä ja tulevia teknologiatarpeita vastaavan tuotevalikoiman avulla. Yhtiön toimintatavassa keskeistä on olla aidosti lähellä asiakasta ja ymmärtää heidän tarpeitaan ja prosessejaan.

Maailmanlaajuinen myyntiverkosto, laaja korkean lisäarvon tuotteiden portfolio, kiteenkasvatusosaaminen, pitkäaikaiset tuotekehityshankkeet sekä tehokas ja joustava tuotanto luovat edellytykset strategisten tavoitteiden saavuttamiselle. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön piikiekoista. Oman valmistuksen lisäksi yhtiöllä on sopimusvalmistusta Japanissa ja Kiinassa. Okmetic on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella OKM1V. Lisätietoja yhtiöstä saa kotisivuilta: www.okmetic.com.

HUG#2020407


Attachments

OKMF2016_Muutos Okmeticin johtoryhmässä.pdf