AX IV EG Holding III ApS: EG køber Hairtools ApS


Selskabsmeddelelse 6/2016

AX IV EG Holding III ApS

EG køber Hairtools ApS

EG køber Hairtools og fortsætter med at udvide paletten af branchespecifikke it-løsninger i skyen i 2016. It-firmaet Hairtools har udviklet det førende it-system til frisører og kosmetologer i Danmark. EG forventer at kunne tilføre virksomheden yderligere vækst og udvide markedsandelen.

København, 31. august 2016 - EG (OMX: AX IV EG Holding III ApS) meddeler i dag opkøbet af it-firmaet Hairtools ApS. Dermed føjer EG endnu en it-løsning til den hurtigt voksende liste over branchespecifikke løsninger baseret på stor kundeindsigt.

"Med vores forretningsområde for brancheløsninger via skyen kan vi også være en væsentlig it-leverandør på markedet for de mindre virksomheder, og vores "business in a box"-koncept er en succes. EG's branchespecifikke it-løsninger er nu de førende i flere af de store brancher i Danmark. Selvom vi ikke tilpasser løsningerne til den enkelte virksomhed, fungerer det, fordi vi har fokus på brancheviden og dermed kan tilføre værdi til kundernes forretning," siger CEO Leif Vestergaard.

Hver fjerde frisør herhjemme registrerer i dag sine aftaler med Hairtools' løsning.

"Hairtools er en kernesund forretning med et fast tag i markedet og et godt produkt. Det er en logisk investering for EG, der også ligger på linje med vores strategi om at vokse gennem opkøb af sunde it-virksomheder med brancheindsigt. Vi forventer at kunne tilføre yderligere værdi til løsningen, og de seneste års mange opkøb har givet os kapacitet til og erfaring i at skalere kundebasen," siger Jesper Andersen, divisionsdirektør i Business Ready Solutions hos EG.

Om EG A/S

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder med knap 2.000 medarbejdere fordelt på 30 lokationer. I 2015 var EG's nettoomsætning over 1,8 mia. kroner med en rapporteret EBITDA på 207 mio. kroner.

Om Hairtools ApS

Hairtools blev grundlagt i 2001, og firmaet har udviklet det førende it-system til frisører i Danmark. Hairtools beskæftiger 16 medarbejdere og ligger i København. I 2015 havde Hairtools en nettoomsætning på 15,2 mio. kroner og havde en rapporteret EBITDA på 0,7 mio. kroner. Hairtools fortsætter som en enhed i EG-koncernen under navnet EG Hairtools.

Henvendelse vedrørende denne meddelelse rettes til: Leif Vestergaard, koncerndirektør for AX IV EG Holding III ApS (+45 2085 9200).