SIA „Neatkarīgā patentu aģentūra” piedāvā atpirkt SIA „Acme Corporation" (ISIN: LV0000800787) obligācijas


Rīga, Latvija, 2016-09-15 16:06 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Saskaņā ar Nasdaq Riga noteikumu Par finanšu instrumentu iekļaušanu un tirdzniecību biržas regulētajos tirgos” 16.3.punktu, SIA Acme Corporation” („Emitents”) ar šo paziņo, ka Emitentam pilnībā piederošā meitas sabiedrība SIA Neatkarīgā patentu aģentūra” (reģistrācijas numurs: 40003391818) („NPA”) 2016.gada 15.septembrī izsaka piedāvājumu („Piedāvājums”) atpirkt visas atlikušās Emitenta obligācijas (ISIN LV0000800787) („Obligācijas”) par pirkuma cenu par katru Obligāciju EUR 1,094.13 (viens tūkstotis deviņdesmit četri euro un 13 euro centi).

NPA piedāvā atpirkt 752 (septiņi simti piecdesmit divas) Obligācijas par pilnu nominālo vērtību, kā arī papildus divu mēnešu uzkrātos procentus. Piedāvājums attiecas uz visām Emitenta Obligācijām, kas šobrīd nepieder tieši Emitentam vai netieši Emitenta meitas sabiedrībai:

1.    Pirkuma cena par katru Obligāciju: EUR 1,094.13 (viens tūkstotis deviņdesmit četri euro un 13 euro centi); ietverot pilnu nominālo vērtību, kā arī papildus divu mēnešu uzkrātos procentus;

2.    Piedāvājuma termiņš: no 2016.gada 15.septembra līdz 2016.gada 15.oktobrim, to ieskaitot;

3.    Obligāciju skaits, uz kuru attiecas Piedāvājums: visas 752 (septiņi simti piecdesmit divas) Obligācijas pilnā nominālvērtībā, kā arī papildus divu mēnešu uzkrātie procenti.  Piedāvājums attiecas uz visām Emitenta Obligācijām, kas šobrīd nepieder tieši Emitentam vai netieši Emitenta meitas sabiedrībai. NPA iegādāsies Obligācijas no visiem obligacionāriem, kuri pieņems Piedāvājumu, neatkarīgi no obligacionāru skaita, kuri pieņems Piedāvājumu, un Obligāciju skaita, kuras tiks piedāvātas iegādei;

4.    Piedāvājuma pieņemšana: NPA atpirks Obligācijas caur Nasdaq Riga Tirdzniecības sistēmu, ievadot attiecīgus atpirkšanas uzdevumus Emitenta Obligāciju uzdevumu grāmatā. Obligacionāri, kuri vēlas pieņemt Piedāvājumu, iesniedzot pārdošanas uzdevumu Nasdaq Riga Parāda vērtspapīru uzdevumu grāmatā, var pārdot NPA Obligācijas Nasdaq Riga, pieņemot NPA ievadīto uzdevumu vai sazinoties ar NPA rakstiski, vai pa e-pastu, kura adrese norādīta zemāk, pirms vai Piedāvājuma izbeigšanās dienā 2016.gada 15.oktobrī.

5.    Pirkuma cenas samaksa: pirkuma cena par Nasdaq Riga pārdotajām Obligācijām tiks samaksāta saskaņā ar piemērojamajiem Nasdaq Riga norēķinu noteikumiem. Par Obligācijām, kuras pārdotas NPA bez Nasdaq Riga starpniecības, norēķins tiks veikts saskaņā ar DVP T+ 2 mehānismu, ja NPA un Obligacionārs nevienosies citādāk.

Papildus informāciju par Piedāvājumu var iegūt pēc pieprasījuma no NPA. Par jebkādiem jautājumiem lūdzam sazināties pa e-pastu info@rbm.lv, pasta adrese: Citadeles iela 12, Rīga, LV-1010, Latvija.

         Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas menedžere
         Aiga Hercoga
         Tālr.: +371 67333504
         e-pasts: aiga@rbm.lv