Stora Enso lanserar CKB Nude


FachPack, Nürnberg, 27-29 september 2016 
Stora Ensos monter 9-261

Stora Enso lanserar CKB NudeTM

Stora Enso lanserar den nya kartongen CKB Nude by Stora Enso på FachPack Nürnberg den 27-29 september 2016. Kartongen är designad för att tillgodose kundernas önskemål om ett förnybart, återvinningsbart och hållbart material som känns och ser naturligt ut. 
 
Kartongens hållfasthet, lätthet, konverterbarhet och tryckbarhet gör CKB Nude perfekt för många användningsområden, från livsmedels- och dryckesförpackningar till kosmetika och lyxvaror.
 
"CKB Nude tillverkas uteslutande av nyfiber och är säkert val för livsmedels-förpackningar och många andra produkter. CBK Nude är en obestruken brun kartong med ett organiskt utseende som drar till sig konsumenternas blickar och tilltalar alla som föredrar hållbara, naturliga produkter. Materialet är ett fantastiskt sätt att få varumärket att sticka ut på butikshyllan och stärka produktens organiska intryck", säger produktchef Essi Lauri.
 
CKB Nude erbjuder garanterad livsmedelssäkerhet genom att kartongen tillverkas av hundra procent nyfiber helt utan bestrykningskemikalier i en strikt reglerad produktionsprocess liknande den för vätskekartong. Det skapar mervärde eftersom kraven på livsmedelssäkerhet ökar genom hela värdekedjan. 
 
CKB Nude erbjuder samma robusta styvhet och styrka som produktfamiljen Stora Enso CKB är känd för. Kartongens bra körbarhet och konverterbarhet garanterar en effektiv produktion och optimal funktion för alla användningsområden. CKB Nude finns i ytvikterna 205, 230 och 255 g/m2.
 
Välkommen att höra mer på FachPack 2016, du hittar oss vid monter 9-261.
 
 
Mer information 
 
Sanna Heiskanen, Communications Manager, Stora Enso Consumer Board, tel. +358 40 773 93 73, e-post sanna.heiskanen@storaenso.com 
 
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta fossilbaserade material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2015 uppgick till 10,0 miljarder EUR. Stora Enso är börsnoterat i Helsingfors och Stockholm. 
 
 

Attachments

Pdf