CORRECTION: Informācija par aktualitātēm akciju sabiedrībā „Rietumu Banka”


Rīga, Latvija, 2016-10-14 12:07 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Papildināta ar informāciju par akciju sabiedrības “Rietumu Banka” jauno valdes locekļu profesionālo pieredzi.

Ar akciju sabiedrības „Rietumu Banka”, turpmāk – Banka, Padomes 2016. gada 5. oktobra lēmumu Bankas valdes sastāvā uz turpmākajiem 3 (trim) gadiem tika atkārtoti ievēlēti esošie Bankas valdes locekļi Aleksandrs Pankovs, Ruslans Stecjuks, Rolf Paul Fuls, Jevgeņijs Djugajevs un Iļja Suharenko.

Valdes priekšsēdētāja amatā atkārtoti tika iecelts Aleksandrs Pankovs.

Vienlaikus Bankas valdes sastāvs tika paplašināts ar 3 (trīs) jauniem valdes locekļiem, ilggadējiem Bankas darbiniekiem – Nataļju Perhovu, Jeļenu Buraju un Aleksandru Vološinu.

Viens no līdzšinējiem Bankas valdes locekļiem Renāts Lokomets paziņoja par valdes locekļa amata atstāšanu, un turpinās darbu Bankā padomes konsultanta amatā.

Informācija par akciju sabiedrības “Rietumu Banka” jauno valdes locekļu profesionālo pieredzi

Jaunievēlēti akciju sabiedrības “Rietumu Banka”, turpmāk – Banka, valdes locekļi Nataļja Perhova, Jeļena Buraja un Aleksandrs Vološins ir ilggadējie Bankas darbinieki. Valdes locekļiem nepieder Bankas balsstiesīgās akcijas. Valdes locekļiem ir augstākā profesionālā izglītība, profesionāla pieredze  un iemaņas amata pienākumu pildīšanai.

Pēdējos trīs gadus N. Perhova ieņēma Bankas Tirdzniecības finansēšanas nodaļas vadītājas amatu, bet no 2016.gada augusta N. Perhova ir Bankas Kredītu pārvaldes vadītāja.

Pēdējos trīs gadus J. Buraja ieņēma Bankas Nodaļas darbam ar problemātiskiem kredītiem vadītājas amatu, bet no 2016.gada februāra J. Buraja ir Bankas viceprezidente, bet kopš 2016.gada septembra arī Korporatīvo finanšu un investīciju pārvaldes vadītāja.

Pēdējos trīs gadus A. Vološins ieņēma Bankas Aktīvu un pasīvu pārvaldīšanas nodaļas vadītāja amatu, bet no 2016.gada marta A. Vološins ir Bankas Resursu pārvaldes vadītājs.

         Eleonora Gailiša
         Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa
         Tālr: +371-67020506
         Fakss: +371-67020563
         E-pasts: egailisha@rietumu.lv