Capitalia veiksmīgi noslēdz pamatkapitāla palielināšanu

Parakstīšanās uz Capitalia jaunizlaistajām akcijām ir noritējusi sekmīgi. Izlaižot jaunas balstiesīgās, kā arī priekšrocības akcijas, uzņēmums ir palielinājis pašu kapitāla apmēru līdz EUR 500,000.


Rīga, 2016-11-07 11:11 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Parakstīšanās uz Capitalia jaunizlaistajām akcijām ir noritējusi sekmīgi. Izlaižot jaunas balstiesīgās, kā arī priekšrocības akcijas, uzņēmums ir palielinājis pašu kapitāla apmēru līdz EUR 500,000. Attiecīgie grozījumi uzņēmuma statutos ir reģistrēti Uzņēmumu reģistrā un investoriem ir pieejami pēc pieprasījuma vai korporatīvajā mājas lapā www.capitaliafinance.com. Pamatkapitāla palielināšana ļaus uzņēmumam nostiprināt savas pozīcijas kā vadošajam mazo un vidējo uzņēmumu finansējuma sniedzējam Baltijas valstīs.   

----------

Capitalia ir vadošais nebanku finansējuma sniedzējs maziem un vidējiem uzņēmumiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Capitalia ir finansējusi apgrozāmos līdzekļus un kapitāla investīcijas vairāk kā 1000 uzņēmumiem, ieguldot vairāk kā EUR 20 miljonus kompāniju attīstībā.   

         Juris Grišins
         Vadītājs
         Epasts: juris.grisins@capitaliafinance.com
         Telefons: +371 2880 0880