Brødrene A & O Johansen A/S indgår betinget aftale om køb af egne aktier fra J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S


 

 

 

Meddelelse nr. 18 – 2016
til Nasdaq Copenhagen

 

 

 

Den 9. december 2016

  

Brødrene A & O Johansen A/S indgår betinget aftale om køb af egne aktier fra J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S.

Brødrene A & O Johansen A/S har dags dato indgået en betinget overdragelsesaftale vedrørende køb af samtlige de af J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S ejede præferenceaktier i selskabet. Købet er betinget af, (i) at selskabets bestyrelse på en ekstraordinær generalforsamling bemyndiges til at gennemføre overdragelsen i henhold til Selskabslovens § 198, samt af (ii) at tilbagekøbet pr. overdragelsesdagen er forsvarligt. Evoleska Holding AG, der ejer stemmemajoriteten i selskabet, har forpligtet sig til at stemme for bemyndigelsen på selskabets generalforsamling.

Såfremt betingelserne opfyldes, vil selskabet pr. overdragelsesdagen erhverve nominelt 7.135.100 kr. egne præferenceaktier fra J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S, svarende til 13,89 % af præferenceaktiekapitalen, henholdsvis 12,52 % af den samlede aktiekapital i selskabet. Købesummen for aktierne udgør i alt 185.512.600 kr. svarende til kurs 2.600 pr. aktie á nominelt 100 kr. Købesummen betales kontant af selskabet ved gennemførelsen af overdragelsen.

Selskabet vil i forlængelse heraf indkalde til en ekstraordinær generalforsamling til afholdelse den 4. januar 2017, hvor det vil blive foreslået, at bestyrelsen bemyndiges til at gennemføre overdragelsen. Overdragelsen skal i henhold til den betingede aktieoverdragelsesaftale gennemføres senest 5 dage efter den ekstraordinære generalforsamling, og selskabet vil i forlængelse heraf offentliggøre en selskabsmeddelelse.

 

Med venlig hilsen
  

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S

 

 

Niels A. Johansen 
Adm. direktør                                                                                                           

 

Henning Dyremose           
Bestyrelsesformand

 

 

 


Attachments

Selskabsmeddelelse nr 18 - køb af egne aktier fra LemvighMuller.pdf