ROBIT OYJ VALITTU FIRST NORTH 25 -YHTIÖIDEN JOUKKOON


ROBIT OYJ YHTIÖTIEDOTE 22.12.2016 KLO 10.00

ROBIT OYJ VALITTU FIRST NORTH 25 -YHTIÖIDEN JOUKKOON

Robit Oyj on valittu First North 25 -yhtiöiden joukkoon Nasdaqin suorittaman First North 25 -indeksin puolivuotistarkastuksen tuloksena.

First North 25 -indeksiin valikoituivat Nasdaq First North -markkinapaikan markkina-arvoltaan 25 suurinta ja eniten vaihdetuinta osaketta Pohjoismaissa.

First North 25 -yhtiöt valitaan kaksivaiheisen prosessin kautta. Ensin valitaan 30 markkina-arvoltaan suurinta yhtiötä. Näistä indeksiin valitaan 25 vaihdetuimman yhtiön osakkeet niiden kuuden kuukauden kokonaisvaihdon mukaan laskettuna. Nasdaq suorittaa indeksin tarkistuslaskennan puolivuosittain. Muutokset astuvat voimaan aina tammikuun ja heinäkuun ensimmäisenä kaupankäyntipäivänä.

Suomesta mukaan indeksiin on Robit Oyj:n lisäksi valikoitunut kolme yhtiötä.

ROBIT OYJ

Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja
Mikko Mattila, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Robit Oyj

Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 622 092
harri.sjoholm@robit.fi

Mikko Mattila, toimitusjohtaja
+358 40 736 7001
mikko.mattila@robit.fi

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantaja toimii Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) Helsingin sivukonttori
Puh. +358 9 616 28 101

Robit on suomalainen kasvuyritys, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: tunnelinporaus, maalämmitys ja -jäähdytys, rakentaminen ja kaivosteollisuus. Yhtiön liiketoiminta jakaantuu kolmeen liiketoimintayksikköön: Top Hammer, Down-the-Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 18 omaa toimipistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsinki Oy First North Finland -markkinapaikalle ja käyttää kaupankäyntitunnusta ROBIT. Lisätietoja www.robit.fi.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robit.fi