RelationshusetGekko ApS og Increase A/S fusionerer


 

Der er d.d. indgået aftale om at samtlige aktier i Increase A/S pr. 1. januar 2017 overtages af RelationshusetGekko ApS, der er et selskab i Bording Koncernen. Samtidigt indtræder de nuværende ejere af Increase i ejerkredsen i RelationshusetGekko.

Det fusionerede selskab kommer til at hedde Nordlid. Navnet har sit udspring i kombinationen mellem det Nordiske og lið, som inden for den nordiske mytologi er et team, der arbejder for en fælles sag.

Norlid tilbyder sammenhængende IT- og bureauydelser indenfor målrettet kundedialog og customer experience. Det fusionerede selskab tilbyder således ydelser og løsninger inden for omnichannel kundeoplevelser, relationsmarkedsføring og automatisering af marketingprocesser, samt livscykluskommunikation, datadreven marketing, personaliserede kampagner, Lead Nurturing programmer og Lead Scoring.

En tilsvarende aftale blev indgået ultimo april 2016. Denne aftale blev annulleret i ultimo juni måned 2016, da closing af transaktionen ikke kunne gennemføres grundet regnskabsmæssige forhold hos Increase. Disse forhold er nu blevet kortlagt og korrigeret.

Increase samarbejder med kunder i hele Skandinavien og er markedets højest certificerede virksomhed på blandt andet Oracle Marketing Cloud teknologier. Increase omsætter for ca. 30 mio.kr. i 2016 med resultat før skat på ca. 2 mio.kr. før engangsposter.

Adm. direktør i Nordlid bliver Lasse Christensen, nuværende ejer og direktør i Increase A/S.

RelationshusetGekkos nuværende medejere Jan Køhler og Maria Furbo fortsætter i selskabets ledelse som henholdsvis direktør for strategy og content og direktør for client services og operations, ligesom de forbliver medejere. Henrik Carentius, som i dag er salgsdirektør i Increase, bliver Nordlids CCO. Henrik bliver også medejer i Nordlid.

Det fusionerede selskab vil have knap 60 medarbejdere med en årlig omsætning i størrelsesorden 60 mio.kr. og betjene over 40 kunder spredt i Norden. For Bording Koncernen forventes positiv resultateffekt fra 2017.

 

Med venlig hilsen

F.E. Bording A/S

Hans Therp

Adm. direktør

Henvendelse vedr. meddelelsen kan ske til adm. direktør Hans Therp, F. E. Bording A/S, tlf. 7011 501


Attachments

Fondsbørs Increase 22 dec 2016.pdf