KARI ALENIUS ROBIT OYJ:N EMEA-MARKKINA-ALUEEN VETÄJÄKSI


ROBIT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 10.2.2017 KLO 15.15

KARI ALENIUS ROBIT OYJ:N EMEA-MARKKINA-ALUEEN VETÄJÄKSI

Robit Oyj:n uudeksi EMEA:n markkina-alueen tulosvastuulliseksi vetäjäksi on nimitetty Kari Alenius, DI (s. 1965). Alenius tulee toimimaan nimikkeellä VP EMEA. Aleniuksen aloitushetki sovitaan myöhemmin.

Alenius siirtyy Robit Oyj:lle Teknikum Group Ltd:n Sales Director -tehtävistä. Hän on aiemmin toiminut seuraavissa johtotehtävissä Suomessa ja ulkomailla: Sales Manager (IMI Fabi S.p.A.) Italiassa, Sales Director Asia Pacific (Rio Tinto Minerals & Luzenac) Singaporessa, Business Development Manager (Rio Tinto Minerals & Luzenac) Ranskassa sekä Industry Manager (Rio Tinto Minerals & Luzenac) Belgiassa.

Alenius on lisäksi toiminut seuraavissa yhtiöissä: Tamfelt Corporation ja UPM.

Alenius tulee myös Robit Oyj:n Global Management Team:n jäseneksi.

ROBIT OYJ

Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja:

Robit Oyj

Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 622 092
harri.sjoholm@robit.fi

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantaja toimii Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) Helsingin sivukonttori
Puh. +358 9 616 28 101

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer - ja Down-the-Hole -tuotteet sekä Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 19 omaa myynti- ja varastopistettä sekä aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsinki Oy First North Finland -markkinapaikalle ja käyttää kaupankäyntitunnusta ROBIT. Lisätietoja www.robit.fi.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robit.fi