ELECSTER OYJ:N TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU


 

ELECSTER OYJ                                          PÖRSSITIEDOTE 23.2.2017   KLO 8:40

 

Elecster Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

Jarmo Halonen siirtyy eläkkeelle Elecster Oyj:n toimitusjohtajan tehtävästä 28.2.2017. Hän on johtanut Elecsteriä vuodesta 1988 alkaen.

Elecster Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi ja johtoryhmän puheenjohtajaksi KTM Arto Kinnusen (s. 1962). Hän aloittaa tehtävässään 1.3.2017. Kinnunen on tällä hetkellä Elecster Oyj:n varatoimitusjohtaja. Hän toimii myös konserniyhtiö Sandudd Oy:n toimitusjohtajana ja jatkaa siinä tehtävässä edelleen.

Jarmo Halosen lähes 30-vuotisella toimitusjohtajakaudella Elecster on kasvanut ja saavuttanut aseman yhtenä oman alansa merkittävimmistä kansainvälisistä toimijoista. Haluan kiittää Jarmoa hänen erinomaisesta työstään ja olen iloinen, että hän on valmis edelleen jatkamaan yrityksen hallituksessa. Arvostan Jarmoa myös siitä, että hän on onnistunut löytämään ja sitouttamaan erinomaisen henkilöstön, jonka ansiosta tämä muutosvaihe voidaan toteuttaa onnistuneesti, sanoo Jukka Halonen, Elecsterin hallituksen puheenjohtaja.

Arto Kinnunen on työskennellyt konsernissa 20 vuotta ja on sinä aikana osoittautunut osaavaksi ja yrityksen arvomaailmaan sitoutuneeksi johtajaksi, joten olen luottavainen siihen, että Elecsterin kehitys tulee jatkossakin olemaan suotuisaa, Jukka Halonen jatkaa.

Päätökseni lopettaa Elecsterin toimitusjohtajana syntyi hiljalleen viimeisen vuoden aikana. Kahdenkymmenenyhdeksän vuoden ura Elecsterin toimitusjohtajana on ollut antoisa ja vaiherikas. Tässä tilanteessa koen, että olemme yhdessä osaavaan henkilöstömme kanssa onnistuneet ja yritys on erittäin hyvissä asemissa kohtaamaan tulevat haasteet. Tunnen, että voin tyytyväisenä ja rauhallisin mielin siirtää viestikapulan seuraajalleni. Haluan lausua suuren kiitoksen kuluneesta kaikille nykyisille ja entisille työtovereilleni, sanoo Jarmo Halonen. 

Tunnen itseni etuoikeutetuksi saadessani aloittaa hyvin johdetun ja perustaltaan vahvan yhtiön toimitusjohtajana. Haluan omalta osaltani kiittää Jarmo Halosta erinomaisesti tehdystä työstä. Viimeisen puolen vuoden ajan olemme toimineet läheisessä yhteistyössä Jarmon kanssa ja olen nähnyt, että arvomaailmamme ja tapamme johtaa ovat hyvin samankaltaiset. Tämän johdosta tiedän, että Elecster Oyj:n toiminnan kulmakivinä tulevat jatkossakin olemaan luotettavuus ja asiakaslähtöisyys, toiminnan kannattavuutta unohtamatta, Arto Kinnunen mainitsee.  

ELECSTER OYJ

Hallitus

 

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Jarmo Halonen, puh. 0400 732 358

 

JAKELU

Nasdaq OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.elecster.fi