AS "Latvijas Gāze": Akcionārs Marguerite Gas I S.à r.l. nodod savas akcijas Marguerite Gas II S.à r.l.

2017. gada 24. martā AS "Latvijas Gāze" saņēma paziņojumus par nozīmīgas līdzdalības zaudēšanu no "Marguerite Gas I S.à r.l." un iegūšanu no "Marguerite Gas II S.à r.l.". Atbilstoši paziņojumam jaunajam īpašniekam ir nodotas visas 11 560 645 (28,974%) "Marguerite Gas I S.à r.l." piederošās akcijas, un abiem uzņēmumiem ir viena un tā pati kontrolējošo īpašnieku ķēde - "MARGUERITE HOLDINGS S.à r.l." un "2020 European Fund for Energy, Climate Change and Infrastructure".

Pielikumā:

-        "Marguerite Gas I S.à r.l." paziņojums par nozīmīgas līdzdalības zaudēšanu

-        "Marguerite Gas II S.à r.l." paziņojums par nozīmīgas līdzdalības iegūšanu

-        Kontrolējošā īpašnieka "2020 European Fund for Energy, Climate Change and Infrastructure" paziņojums par netiešo kontroli 2016. gadā

Vinsents Makaris
         Investoru attiecību vadītājs