Transparantiekennisgeving


Campine NV heeft transparantiekennisgevingen ontvangen getekend op 31 maart 2017 die erop duiden dat de aandeelhouder van Camhold NV, een houder van 36% van Campine NV, is veranderd.

Mr. André Hempel hield 100% van de aandelen van Camhold NV en krachtens de verwerving van de aandelen in Camhold NV door Hempel Special Metals Holding GmbH, zal deze laatste onrechtstreeks 36% van de stemrechten in Campine NV aanhouden. Hempel Special Metals Holding GmbH wordt gecontroleerd door F.W. Hempel & Co. Erze und Metalle (GmbH & Co) KG die ook de controlerende aandeelhouder is van F.W. Hempel Intermétaux SA, die reeds 35,86% van de stemrechten van Campine NV aanhield voorafgaand aan deze transactie.

Campine NV ontving nog een kennisgeving getekend op 11 april 2017 die aangeeft dat de aandeelhouder F.W. Hempel Intermétaux SA, houder van 35,86% van de aandelen in Campine NV, haar deelnemingen heeft overgedragen aan F.W. Hempel Metallurgical GmbH, haar rechtstreekse moeder.

Daarom heeft de uiteindelijk controlerende aandeelhouder, Mr. Friedrich Wilhelm Hempel, de drempel van 70% stemrechten in Campine NV overschreden.


Attachments

2017-04-12 transparantiekennisgeving