ROBIT OYJ:N HALLITUS ON PÄÄTTÄNYT OSAKEOHJELMASTA YHTIÖN AVAINHENKILÖILLE


ROBIT OYJ YHTIÖTIEDOTE 20.4.2017 KLO 15.00

ROBIT OYJ:N HALLITUS ON PÄÄTTÄNYT OSAKEOHJELMASTA YHTIÖN AVAINHENKILÖILLE

Robit Oyj päätti avainhenkilöiden osakeohjelmasta, jonka tavoitteena on yhtiön liikevaihdon ja omistaja-arvon kasvattaminen pitkällä aikavälillä. Lisäksi tavoitteena on suoritusperusteisen toimintakulttuurin tukeminen, avainhenkilöiden sitouttaminen yhtiöön sekä avainhenkilöiden kilpailukykyinen palkitseminen erinomaisista suorituksista.

Osakeohjelma on kolmevuotinen ja käsittää vuodet 2017-2019. Osakeohjelmassa on kolme osatekijää: avainhenkilön oma sijoitus yhtiöön (base share plan), yhtiön lisäosakekannustin (matching share plan) sekä suoriteperusteinen lisäosakeohjelma (performance matching plan). Osakepalkkiojärjestelmän kohderyhmään kuuluu noin 25 henkilöä. Mikäli kaikki osakeohjelman kolme osatekijää täyttyvät täysimääräisesti ohjelmassa määritetyllä tavalla ja yhtiön hallituksen määrittelemän tavoiteasetannan mukaisesti, ohjelman perusteella lasketaan liikkeelle enintään 321 680 osaketta, mikä vastaa 2 prosenttia yhtiön nykyisestä osakekannasta.

Yhtiön hallitus päättää osakeohjelman perusteella tehtävistä osakkeiden liikkeeseenlaskuista ylimääräisen yhtiökokouksen (20.4.2017) antaman valtuutuksen nojalla.

ROBIT OYJ

Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja:

Robit Oyj

Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 622 092
harri.sjoholm@robit.fi

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantaja toimii Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) Helsingin sivukonttori
Puh. +358 9 616 28 101

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer - ja Down-the-Hole -tuotteet sekä Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 21 omaa myynti- ja palvelupistettä sekä aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsinki Oy First North Finland -markkinapaikalle ja käyttää kaupankäyntitunnusta ROBIT. Lisätietoja www.robitgroup.com.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com