Betsson AB har utsett Kaaren Hilsen till ny CFO


Betsson AB meddelar idag att Kaaren Hilsen tillträder som CFO för Betsson AB senast den 1 november 2017. Kaaren har en omfattande internationell erfarenhet, både som CFO och VD, främst inom det globala telekomföretaget Telenor.

Kaaren är för närvarande CFO på Telenor Sverige, en position hon har haft i fyra år. Innan dess var hon CFO och senare även VD för Telenor i Montenegro. Hon har också arbetat för Telenor i Asien under fem års tid, bland annat med investerarrelationer för Telenor-bolaget dtac i Thailand.

“Kaarens mycket breda erfarenhet inom finans och av ledande befattningar, i kombination med hennes internationella erfarenhet av reglerade branscher, kommer att vara en stor tillgång för Betsson. Vår intäktsmix blir alltmer balanserad och verksamheten går från att ha varit främst Nordenbaserad till en bredare bas av marknader i Europa och Centralasien,“ säger Ulrik Bengtsson, VD och Koncernchef Betsson AB.

Kaaren Hilsen är född 1972 i Storbritannien och har en examen i Modern European Studies från Nottingham Trent University.

Som tidigare meddelats kommer nuvarande CFO Fredrik Rüdén att lämna Betsson den 31 augusti 2017.


För ytterligare information, kontakta:
Ulrik Bengtsson, VD och Koncernchef Betsson AB
+46 (0)8 506 403 00

Pia Rosin, VP Corporate Communication Betsson AB
+46 (0)73 600 85 00, pia.rosin@betssonab.com

 

Denna information är sådan information som Betsson AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 21 april 2017 kl. 10.00 CET. 


Attachments

CFO Hilsen_SE.pdf