ROBIT OYJ JA ABB SOLMIVAT MITTAVAN YHTEISTYÖSOPIMUKSEN


ROBIT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 21.6.2017 KLO 12.00

ROBIT OYJ JA ABB SOLMIVAT MITTAVAN YHTEISTYÖSOPIMUKSEN

Robit Oyj on solminut ABB:n kanssa mittavan yhteistyösopimuksen, joka koskee yhtiön tuotannollista investointia Etelä-Koreaan ja josta yhtiö on tiedottanut 23.3.2017. Yhteistyösopimus kattaa uuden tehtaan tuotantoautomaation toimituksen sekä sen jatkokehityksen. Robit Oyj ja ABB kehittävät yhdessä porakalustotuotantoon räätälöidyn robotisoidun tuotantolinjan. Tämän yhteistyön tuloksena Robit Oyj saavuttaa automaation osalta niin sanotun State of Art -tehtaan.

Top Hammer -tuoteryhmän kankien ja niskojen tuotantoon keskittyvän tehtaan on määrä aloittaa tuotanto vuoden 2017 loppuun mennessä.

ROBIT OYJ

Mika Virtanen, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Robit Oyj
Mika Virtanen, toimitusjohtaja
+358 40 832 7583
mika.virtanen@robit.fi

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down-the-Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 21 omaa myynti- ja varastopistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa.

Jakelu:          
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com