Campine: Nieuwe CEO voor Campine


De Raad van Bestuur van Campine NV heeft dhr. Willem De Vos benoemd tot CEO van Campine. Dhr De Vos, die sinds mei 2015 onafhankelijk bestuurder is bij Campine, volgt vanaf 23/08/2017 dhr Geert Krekel op, die in gemeenschappelijk overleg met de Raad van Bestuur beslist heeft om hun jarenlange samenwerking stop te zetten vanaf 23/08/2017.

Dhr De Vos heeft in zijn carrière groei, transformaties en ontwikkeling van verschillende organisaties in diverse industrie sectoren gemanaged. Naast een wereldwijd business perspectief, brengt Dhr De Vos uitgebreide leiderschapservaring en operationele, financiële en commerciële kennis met zich mee.

De vertrekvergoedingen voor dhr Geert Krekel bedragen 359 K€ als vast bedrag en een variabel bedrag dat maximaal 300 K€ kan bedragen.

De Raad van Bestuur houdt er aan de heer Geert Krekel te bedanken voor zijn inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van Campine gedurende zijn mandaat van CEO en wenst hem veel geluk en een goede gezondheid in zijn toekomstige uitdagingen.


Attachments

230817 Nieuwe CEO voor Campine