Kutsu lehdistötilaisuuteen Fortumin Uniper-järjestelystä 27.9.2017


FORTUM OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 26.9.2017 klo 19.30

Suomenkielinen lehdistötilaisuus Fortumin Uniper-järjestelystä järjestetään huomenna keskiviikkona 27.9. klo 10.30 Fortumin pääkonttorilla, osoitteessa Keilaniementie 1, Espoo. Osallistujia pyydetään esittämään lehdistökortti ja kuvallinen henkilötodistus.

Linkki webcast-lähetykseen ja tilaisuuden esitysmateriaali ovat ennen tilaisuuden alkua ladattavissa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.com/fi. Lähetys myös tallennetaan myöhempää katselua varten samoille sivuille tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa!

Fortum Oyj

Lisätietoja
Mari Kalmari, Corporate Press Officer, puh. 040 520 1709

Fortum
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 8 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Sähköntuotannostamme 62 % on CO2-päästötöntä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 3,6 miljardia euroa. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi