„Baltic Mill“ sėkmingai refinansavo 2015 m. obligacijas


Vievis, Lietuva, 2017-11-03 10:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

AB „Baltic Mill“, viena iš didžiausių grūdų perdirbimo pramonės įmonių grupės Baltijos šalyse kontroliuojančioji bendrovė, sėkmingai išplatino viešą dviejų metų trukmės 3 mln. eurų vertės obligacijų emisiją, kurią organizavo AB Šiaulių bankas.  

 Šia obligacijų emisija bendrovė dalinai refinansavo 2015 m. lapkričio mėnesį išleistą dviejų metų trukmės obligacijų emisiją, kuri  2017 m. lapkričio 3 d. yra išpirkta.  

 „Džiaugiamės, kad toliau diversifikuojame finansavimo šaltinius, o kelių metų įdirbis su investuotojais duoda rezultatų - nustatėme 3,5 proc. metinę obligacijų palūkanų normą, kuri patenkino investuotojų lūkesčius. Tai rodo augantį pasitikėjimą įmonių grupe ir stiprina galimybes tęsti panašius sandorius ateityje“, - sakė AB „Baltic Mill“ finansų direktorius Vygantas Reifonas.

 „Šalia tradicinių taupymo priemonių klientams nuolat stengiamės siūlyti ir alternatyvius taupymo bei investavimo sprendimus. „Baltic Mill“ emisija yra puikus pavyzdys, kai emitento poreikiai ir investuotojų lūkesčiai sutampa – viešo siūlymo metu į obligacijas investavo beveik šimtas mažmeninių ir institucinių investuotojų", - sakė obligacijas platinusio Šiaulių banko Rinkų ir iždo departamento vadovas Tomas Varenbergas.

 Obligacijų įsigaliojimo pradžia - 2017 m. lapkričio 3 d., o išpirkimas – 2019 m. lapkričio 4 d. 

 

         Vygantas Reifonas,
         CFO AB Baltic Mill,
         +370 687 21603


Attachments

PrSp_Baltic Mill obligaciju emisija_SB_2017-11-03.pdf