NPinvestor.com A/S: NPinvestor.com offentliggør prospekt for børsintroduktion på FirstNorth i København


København, Nov. 20, 2017 (GLOBE NEWSWIRE) -- MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN. Denne meddelelse udgør ikke et prospekt. Ingen person bør købe eller tegne aktier i NPinvestor.com A/S ("NPinvestor" eller "Selskabet"), medmindre dette sker på grundlag af oplysninger i det prospekt, Selskabet den 20/11 2017 har offentliggjort i forbindelse med udbuddet og optagelse af aktier til handel på Nasdaq First North København. Prospektet er tilgængeligt på Selskabets adresse og - med visse undtagelser - på hjemmesiden www.npinvestor.com

Selskabsmeddelelse nr. 1-2017.

20. november 2017

NPinvestor.com offentliggør prospekt for børsintroduktion på FirstNorth i København

NPinvestor.com A/S ("NPinvestor" eller "Selskabet") offentliggør i dag prospekt for et udbud af nye aktier i forbindelse med en børsintroduktion på Nasdaq First North i København. Udbuddet skal bl.a. give NPinvestor.com A/S kapital til internationalisering af det banebrydende investeringskonceptet Copy trading, der indgår i den egenudviklede handelsplatform Straticator, der er udviklet af IT-manden Erik Damgaard. Desuden skal et påtænkt fondsmæglerselskab kapitaliseres.

Selskabet har fra Finanstilsynet den 6. oktober 2017 modtaget tilkendelsegivelse om, at Finanstilsynet vil meddele tilladelse i medfør af § 14, stk. 1, i lov om finansiel virksomhed til, at NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S, kan drive fondsmæglerselskabsvirksomhed, jf. § 9, stk. 1 og 2, i lov om finansiel virksomhed, når fondsmæglerselskabet er kapitaliseret med 12,5 mio. kr.

Selskabet vil dermed efter et succesfuldt Udbud af Nye Aktier og gennemførelse af oprettelse af det påtænkte fondsmæglerselskab have egen fondsmæglerlicens, egen tradingplatform Straticator og eget finansmedie npinvestor.dk

NPinvestors idé- og forretningsmodel har tydelige paralleller og fælles karaktertræk med udviklingen og brugen af sociale medier og deleøkonomien, hvor kunder er aktive deltagere og medskabere af produkter og tjenester.

I Straticator bestemmer investorerne selv, om de vil benytte sig af klassisk ”Manuel trading”, hvor man investerer på egen hånd, eller om investorer vil benytte de nyskabende trading funktioner ”Copy trading” og ”Algoritme trading”.

Kernen i Straticator tradingplatformen er den revolutionerende Copy trading investeringsform, som automatiserer trading og investering for private investorer.

En Copy Trader Master er en investor, som tillader at andre investorer i Straticator kan kopiere Copy Trader Masterens handler til sine egne handler som udføres for egne midler. Sådanne investorer i Straticator - kaldet Followers - kan med nogle få klik i Straticator automatisk kopiere Copy Trader Masterens handler på deres egen konto i Straticator. Hvis en Copy Trader Master f.eks. handler Novo-aktier, handles der automatisk Novo-aktier på Followerens egen konto.

Copy Trader Master får en andel af indtjeningen. Såfremt Copy Trader Masters samtidig selv aktivt udbreder kendskabet til deres egen strategi, som følge af deres sociale profil, omdømme og aktiviteter på sociale medier og investeringsnetværk, er de derved med til at trække nye kunder til Straticator, hvorved indtjeningen for forretningen accelereres.

Algoritme trading er en funktion, hvor man kan lave sin egen børsrobot. En børsrobot kan også være Copy Trader Master.

Tradingplatformen Straticator er bygget af IT-manden Erik Damgaard, der samtidig er Selskabets største aktionær og medlem af bestyrelsen.

Baggrund for børsintroduktion

NPinvestor udbyder mellem 1.000.000 stk. og 1.280.000 stk. Nye Aktier til en udbudskurs i intervallet 14-18 kr. pr. aktie. Udbuddet vil give et bruttoprovenu på 14-23 mio. kr., som skal understøtte NPinvestors vækststrategi. Markedsværdien af NPinvestor.com A/S vil ved en fuldtegning til kurs 18 andrage 117,5 mio. kr.

Prisintervallet DKK 14 – 18 pr. Aktie á DKK 0,10 er fastsat af bestyrelsen med baggrund i, hvad Selskabets Eksisterende Aktier senest er blevet handlet til, nemlig DKK 11,7 pr. aktie á DKK 0,10, i oktober 2016. Da Selskabets Eksisterende Aktier senest blev handlet i oktober 2016, var det i forbindelse med en kapitalforhøjelse og udstedelse af 24.929 nye aktier á DKK 1,00 (svarende til 249.290 Aktier á DKK 0,10), hvor 36 nye aktionærer tilsammen investerede 2,9 mio. kr.

Siden de seneste handler i aktien i oktober 2016 har Selskabet opnået mulighed for at oprette eget fondsmæglerselskab, når det påtænkte fondsmæglerselskab er kapitaliseret med 12,5 mio. kr., og samtidig er der opnået godkendelse af, at Selskabets aktier bliver optaget til handel på Nasdaq First North i København, såfremt Udbuddet på minimum 1 mio. aktier gennemføres. Begge tiltag er faktorer, der hæver Selskabets værdi betydeligt. Formålet med Udbuddet af Nye Aktier i NPinvestor.com A/S er overordnet at tilvejebringe kapital til NPinvestors finansiering af investeringer, tillige med planlagte og løbende forretningsaktiviteter. Herunder at opfylde kravet til kapitalgrundlaget i forbindelse med det danske Finanstilsyns tilkendegivelse om meddelelse om tilladelse til at drive den påtænkte fondsmæglervirksomhed. Selskabet har ingen gæld eller gældsforpligtelser.

Det ultimative mål er at imødekomme Selskabets aktionærers forventninger i form af finansielle og markedsmæssige resultater. Målsætningen er efter 30 måneders aktivitet, at det påtænkte fondsmæglerselskab NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S har 2.000 aktive investeringskunder.

Selskabets mål og ambition er at opnå en fremtrædende position i Norden inden for copy trading og algoritme trading. Desuden er målet også at få kunder og samarbejdspartnere uden for Norden, hvor især EU-området er interessant.

Forventninger 

Selskabet forventer i 2017 et underskud før skat på 3,3 mio. kr. Underskuddet stammer især fra udgifter til børsnoteringen samt ansøgningen om at få fondsmæglerlicens.

I 2018 forventes et underskud før skat på 6,1 mio. kr., hvorefter der forventes et overskud i 2019 på 0,2mio. kr. før skat stigende til et forventet overskud før skat på 9,7 mio. kr. i 2020.

Præmisserne for prognosen er baseret på data fra konkret drift af tradingplatformen Straticator. De viser en årrække med reel handelsvolume, som er gennemført af eksterne regulerede partnere. Siden 2015 er der gennemført live handelsvolume på mere end 4 mia. USD i Straticator tradingplatformen

Baseret på de konkrete historiske tal er prognosen udarbejdet i forhold til, hvad en kunde har genereret af indtjening i gennemsnit, og hvad der forventes af indtjening pr. kunde i fremtiden.

Marked i forandring

Den igangværende digitale udvikling accelererer og præges for tiden af digitale rebeller, der introducerer nye og konkurrencedygtige digitale produkter og forretningsmodeller i de fleste brancher og industrier både lokalt og globalt. 

Digital transformation i finans- og investeringsverdenen skaber grobund for nye forretningsmodeller til fordel for private og professionelle investorer. Især inden for sociale netværk, deleøkonomien og teknologier, som benytter en direkte online forbindelse mellem køber, sælger og brugere, sker udviklingen hurtigt.

Hidtil har distributionen af nye finansielle tjenester og produkter været en akilleshæl for små finansielle virksomheder, men fremkomsten af de sociale medier som Facebook, Linkedin og Twitter løser denne udfordring. Selskabet ser de sociale medier som verdens største og bedste distributionskanal, og Selskabets forretningsmodel med udnyttelse af virale effekter tager udgangspunkt i netop dette.

Antallet af private og professionelle investorer stiger, hvilket intensiverer investeringsaktiviteterne og øger handelstransaktionerne på de finansielle markeder både i størrelse og antal. Det åbner for store forretnings- og indtjeningsmuligheder. 

Udbuddet af Nye Aktier 

Før Udbuddet består NPinvestor.com A/S’ aktiekapital af 5.249.290 styk Eksisterende Aktier á nominelt 0,10 DKK. Efter Udbuddet består NPinvestor.com A/S’ aktiekapital maksimalt af 6.529.290 styk Aktier á nominelt 0,10 DKK. De Nye Aktier udbydes til en pris i intervallet DKK 14 – 18 per aktie á 0,10 DKK i perioden 20. november 2017 kl. 09.00 til 29. december 2017 kl. 16.00, eller indtil udbuddet lukkes, dog tidligst den 27. november 2017 kl. 16.00.

Optagelse af NPinvestor.com A/S’ Eksisterende Aktier og Nye Aktier til handel på Nasdaq First North Denmark er betinget af Udbuddets gennemførelse samt at Selskabet opfylder spredningskravet. (Omtale af NPinvestor.com A/S’ Aktier er en fællesbetegnelse for såvel Nye Aktier som Eksisterende Aktier).

Tegningen afvikles af Nordea Danmark den 5. december 2017, og første handelsdag forventes at blive den 1. december 2017. Tegningsordrer fra investorer sker ved indlevering af ordreblanket til investors kontoførende pengeinstitut eller ved elektronisk tegning i investors netbank.

Selskabets Certified Advisor er Per Vestergaard, CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5., 9000 Aalborg, tlf. +45 2176 4317

Ejerforhold og ledelse

Før udbuddet ejes NPinvestor.com A/S af 40 aktionærer, hvoraf der er 4 hovedaktionærer.

28,6 pct.: ED Equity Partner ApS, CVR-nr. 29429650 (100 pct. ejet af Erik Damgaard Nielsen)

Erik Damgaard er softwareprogrammør og har udviklet teknologien til tradingplatformen og produktet Straticator. Erik Damgaards tredive års erfaring i udvikling af globalt anerkendte regnskabssystemer og hans flagskib, det velkendte Dynamics AX hos Microsoft, cementerer ham som en af de mest ansete eksperter på sit felt. Erik Damgaard begyndte at udvikle software, mens han var i den danske hær, med udvikling af software om natten fra sit kollegieværelse. Senere da Microsoft købte forretningen i 2002 for 1,4 milliarder USD, blev Erik Damgaard en central del af udviklingen af Microsoft-produkter til ERP og business-applikationer. Erik Damgaard er medlem af Selskabets bestyrelse.

21,7 pct.: Bunck Invest 1 ApS, CVR-nr. 87502910 (100 pct. ejet af Richard G. Bunck)

Richard Bunck er storaktionær og formand for bestyrelsen i North Media A/S. Richard Bunck er en udpræget iværksætter, der ser nye forretningsmuligheder i takt med, at samfundet og markedet ændres og udvikler sig. 

20,3 pct.: F. Andersen Management ApS, CVR-nr. 13918104 (100 pct. ejet af Jan F. Andersen)

Jan F. Andersen er uddannet Master of Science in Economics and Business Administration MSc (Econ) fra Copenhagen Business School fra 1992 og BSc of Science in Economic and Business Administration fra 1990. Jan F. Andersen har arbejdet med forretningsudvikling, iværksætteri og investering i digitale og internetbaserede konsulent-, media- og softwarevirksomheder siden 1994. Jan F. Andersen var stifter af Interad i Skandinavien i 1997 og i 1998 medstifter af Adpepper Media International N.V. – det første pan-europæiske online marketing netværk, der blev børsnoteret på Frankfurter Börse i 2000. Jan F. Andersen var medstifter af investeringsselskabet DK Trends Invest A/S, der blev børsnoteret på Københavns fondsbørs i 2007 og direktør for selskabet i perioden 2007-2011. DK Trends Invest A/S rejste 90 mio. kr. med tilgang af ca. 1000 nye aktionærer. Jan F. Andersen er Selskabets adm. direktør og medlem af Selskabets bestyrelse.

20,3 pct.: Martin Lykke Nielsen

Martin Lykke Nielsen har arbejdet med de finansielle markeder, finansinformation og investering siden 1993. Siden 1996 som stifter af finansielle digitale og internetbaserede løsninger, udgivelser og produkter under navnet NetPosten. Martin Lykke var medstifter af investeringsselskabet DK Trends Invest A/S, der blev børsnoteret på Københavns fondsbørs i 2007. DK Trends Invest A/S rejste 90 mio. kr. med tilgang af ca. 1000 nye aktionærer. Martin Lykke Nielsen har været bosat og arbejdet i London og New York i 2006-2015. Martin Lykke Nielsen har en dyb forståelse og erfaring med finans- og investeringsmarkederne, og han bliver direktør for det påtænkte fondsmæglerselskab NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S.

Bestyrelsesformand er Christoffer Colding. Christoffer Colding har gennem sin karriere varetaget såvel ledende positioner i selskabers direktioner og i bestyrelser inden for finans og investering.  Christoffer Coldings uddannelse er en Master of Science in Finance and Accounting fra Copenhagen Business School og han har studeret på City University of Hong Kong. Christoffer Colding har siden 2014 været Investeringsdirektør og Vice President hos Capital Investment A/S og før det Senior Commercial Manager hos Dong Energy A/S. Kompetencer og ekspertise findes inden for corporate finance, investering, projektering, finansiering, ledelse og organisation. Christoffer Colding har været en del af NPinvestor.com A/S koncernen som bestyrelsesmedlem i NetPosten A/S (NPINVESTOR A/S) siden 2013. Christoffer Colding er 42 år.

Yderligere oplysninger:

Direktør for det påtænkte fondsmæglerselskab Martin Lykke Nielsen, tlf: 3155 5867, e-mail:  martin@npinvestor.dk

Adm. direktør Jan F. Andersen, tlf: 4060 3239, e-mail: jfa@npinvestor.dk

Per Vestergaard, Certified Advisor, CDI Global ApS, tlf. + 45 2176 4317

Vigtig information

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt. Ingen person bør købe eller tegne aktier i NPinvestor.com A/S ("NPinvestor" eller "Selskabet"), medmindre dette sker på grundlag af oplysninger i det prospekt, Selskabet har offentliggjort d. 20. november 2017 i forbindelse med udbuddet og optagelse af aktier til handel på Nasdaq First North i København. Prospektet er tilgængeligt på Selskabets adresse og - med visse undtagelser - på Selskabets hjemmeside.

Denne meddelelse udgør ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at tilbyde at købe aktier udstedt af Selskabet i nogen jurisdiktion, hvor et sådant tilbud eller salg ville være ulovligt, og meddelelsen og oplysningerne heri må hverken direkte eller indirekte distribueres eller offentliggøres i eller til sådanne jurisdiktioner.

De aktier, hvortil der henvises, er ikke og vil ikke blive registreret i henhold til U.S. Securities Act of 1933 med senere ændringer ("Securities Act") og må ikke udbydes eller sælges i USA undtagen i medfør af en registrering i henhold til eller undtagelse fra, eller i en transaktion, som ikke er underlagt, registreringskravene i Securities Act. Der er ingen hensigt om at registrere aktierne, hvortil der henvises, i USA eller foretage et offentligt udbud af aktierne i USA.

I enhver medlemsstat i det Europæiske Økonomiske Område ("EØS-medlemsstat"), ud over Danmark, der har implementeret direktiv 2003/71/EF med senere ændringer (sammen med alle gældende gennemførelses-bestemmelser i de enkelte medlemsstater, "Prospektdirektivet"), er denne meddelelse alene rettet mod og henvender sig alene til investorer i den pågældende EØS-medlemsstat, som opfylder kriterierne for fritagelse for forpligtelsen til at offentliggøre et prospekt, herunder kvalificerede investorer som defineret i Prospektdirektivet som implementeret i den pågældende EØS-medlemsstat.

Forhold, der behandles i denne meddelelse, kan udgøre fremadrettede udsagn, der ikke udgør historiske kendsgerninger. De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf en stor del er baseret på yderligere forudsætninger. Selvom Selskabet vurderer, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev foretaget, er de i sagens natur forbundet med betydelige kendte og ukendte risici, usikkerheder, uforudsete hændelser og andre væsentlige forhold, der er vanskelige eller umulige at forudsige eller uden for virksomhedens kontrol. Sådanne risici, usikkerheder, uforudsete hændelser og andre væsentlige forhold kan medføre, at de faktiske begivenheder afviger væsentligt fra de forventninger, der er udtrykt eller underforstået i forbindelse med de fremadrettede udsagn i denne meddelelse. De oplysninger, synspunkter og fremadrettede udsagn, der er indeholdt i denne meddelelse, er kun gældende pr. datoen for denne meddelelses offentliggørelse og kan ændres uden varsel.

NPinvestor.com A/S

Copenhagen FintechLab

Applebys Plads 7,

1411 København K

CVR: 26518199

+45 8830 0000

Info@npinvestor.com

www.npinvestor.com

Certified Advisor:

Per Vestergaard, CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5., 9000 Aalborg, tlf. + 45 2176 4317

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/88b2736e-f6b9-4764-a676-bf18551193ad

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/d6720fbb-9aea-443a-b7c7-e67b315c63dc


Attachments

Selskabsmeddelse nr. 1 20112017 NPinvestorcom AS - Prospekt - 17 nov 2017