Silmäasema ja S-ryhmä kokeilevat yhteistyötä aurinko- ja lukulasien myynnissä


Silmäasema Oyj                
Lehdistötiedote                  
26.1.2018 klo 10.30

Silmäasema ja S-ryhmä kokeilevat yhteistyötä aurinko- ja lukulasien myynnissä

Silmäasema Oyj ja S-ryhmä aloittavat kokeilun, jossa Silmäasema toimittaa S-ryhmälle myyntiin aurinkolaseja ja valmislaseja. Yhteistyö koskee Norr-tuotemerkin aurinkolaseja lapsille ja aikuisille, valmiita lukulaseja sekä silmälasien päälle laitettavia aurinkolaseja. Norr on uusi pohjoismainen valmislasi- ja aurinkolasimerkki, jonka tuotteita Silmäasema myy yksinoikeudella Suomessa.

Yhteistyökokeilu aloitetaan vielä tammikuun aikana ja se kattaa kaikkiaan kolme S-ryhmän Prismaa eri puolilla Suomea. Kokeilussa ovat mukana Prisma Kaari Helsingissä, Prisma Seppälä Jyväskylässä sekä Prisma Kuopio.

"Olen iloinen, että S-ryhmä, jolla on kattava myymäläverkosto, ja Silmäasema näkemisen ja silmäterveyden asiantuntijana tuovat nyt yhdessä laadukkaat aurinko- ja valmislasit helposti kuluttajien saataville", toteaa Silmäaseman kaupallinen johtaja Anna Seppälä.

"Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme elämää. Aurinko- ja silmälasit ovat monelle tärkeä arjen apuväline ja on kätevää, että ne voi hankkia joustavasti muiden ostosten lomassa", kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmän vähittäiskaupasta toteaa.

Vuoden 2018 kestävän kokeilun tulosten perusteella Silmäasema ja S-ryhmä päättävät yhteistyön jatkosta sekä sen mahdollisesta laajentamisesta.

Lisätietoja antaa

Kaupallinen johtaja Anna Seppälä, puhelin 040 537 3574, anna.seppala@silmaasema.fi

Kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu, puhelin 010 76 80634, ilkka.alarotu@sok.fi

SILMÄASEMA OYJ
Viestintä

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on 13 silmäsairaalaa ja yli 150 myymälää Suomessa sekä yhdeksän myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Vuonna 2016 Silmäasema-ketjussa tehtiin noin 210 000 optikon näöntarkastusta, 190 000 silmälääkärin vastaanottoa ja yli 15 000 kaihi- ja taittovirheleikkausta. Silmäasema-konsernin liikevaihto oli 101,3 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja oikaistu käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.