ROBIT OYJ:N HALLITUS PERUSTI TARKASTUSVALIOKUNNAN


ROBIT OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.1.2018 KLO 13.30

ROBIT OYJ:N HALLITUS PERUSTI TARKASTUSVALIOKUNNAN

Robit Oyj:n hallitus on 29.1.2018 pidetyssä kokouksessaan päättänyt perustaa tarkastusvaliokunnan.

Tarkastusvaliokunnan jäseniksi hallitus on valinnut seuraavat hallituksen jäsenet: Mammu Kaario (puheenjohtaja) ja Hannu-Kalle Reponen.

Tarkastusvaliokunta valmistelee taloudelliseen raportointiin, riskienhallintaan, tilinpäätöksiin ja osavuosikatsauksiin, tilintarkastajiin, sisäiseen tarkastukseen, verotukseen sekä lakien ja määräysten noudattamiseen liittyviä asioita. Valiokunnan erityisenä tehtävänä on täyttää hallituksen velvoite valvoa yhtiön johdon toimintaa, kirjanpitoa ja taloudellista raportointia koskevissa asioissa.

ROBIT OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Robit Oyj
Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 622 092
harri.sjoholm@robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down-the-Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 21 omaa myynti- ja varastopistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com