MUUTOKSET EHDOTUKSIIN VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE 2018


ROBIT OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.3.2018 KLO 17.00

MUUTOKSET EHDOTUKSIIN VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE 2018

Robit Oyj:n hallitus on päättänyt yhtiön 20.2.2018 tiedottaman yhtiökokouskutsun jälkeen muuttaa hallituksen puheenjohtajan vuosipalkkiota (yhtiökokouskutsun kohta 11) sekä osakeantivaltuutusta (yhtiökokouskutsun kohta 17) koskevia ehdotuksia 28.3.2018 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle seuraavasti:

Yhtiökokouskutsun kohdan 11 mukaan hallituksen puheenjohtajan vuosipalkkioksi esitetään 35 000 euroa. Robit Oyj:n hallitus on päättänyt muuttaa esitystä siten, että hallituksen puheenjohtajan vuosipalkkioksi esitetään 45 000 euroa.

Yhtiökokouskutsun kohta 17 käsittää hallituksen valtuuttamisen päättämään osakeannista sekä osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien antamisesta. Kutsun mukaan valtuutuksen ehdotetaan olevan voimassa viisi vuotta yhtiökokouksen päätöksestä lukien. Robit Oyj:n hallitus on päättänyt muuttaa esitystä siten, että valtuutuksen ehdotetaan olevan voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka, kuitenkin enintään 30.6.2019 saakka.

Robit Oyj:n hallitus on arvioinut hallituksen jäsenehdokkaiden riippumattomuutta Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodin riippumattomuuskriteerien pohjalta. Hallituksen arvion mukaan kaikki jäsenehdokkaat, paitsi Harri Sjöholm ovat riippumattomia yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista. Lisäksi, hallituksen arvion mukaan kaikki hallituksen jäsenehdokkaat ovat riippumattomia yhtiöstä.

ROBIT OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Robit Oyj
Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 622 092
harri.sjoholm@robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down-the-Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 21 omaa myynti- ja varastopistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com