Silmäaseman tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2017 on julkaistu


Silmäaseman tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2017 on julkaistu

Silmäasema Oyj                
Pörssitiedote                      
21.3.2018 klo 8.00


Silmäaseman tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2017 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://company.silmaasema.fi/fi/raportit-ja-esitykset.

Silmäaseman selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, sisältäen palkka- ja palkkioselvityksen, vuodelta 2017 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://company.silmaasema.fi/fi/hallinto-ja-johtaminen.

Lisätietoja antaa

Tuukka Hirvonen, viestintä- ja sijoittajasuhdepäällikkö, puh. 050 416 7700

SILMÄASEMA OYJ


Tuukka Hirvonen
viestintä- ja sijoittajasuhdepäällikkö

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on yli 150 myymälää ja 14 silmäsairaalaa Suomessa sekä kymmenen myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 118,3 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 11,8 miljoonaa euroa.


Attachments

Selvitys hallinto- ja ohjausjarjestelmasta 2017 Hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös 2017