KUTSU ROBIT OYJ:N KYSYMYS- JA VASTAUSTILAISUUTEEN (Q&A) 26.4.2018


ROBIT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 13.4.2018 KLO 14.00

KUTSU ROBIT OYJ:N KYSYMYS- JA VASTAUSTILAISUUTEEN (Q&A) 26.4.2018

Ensimmäisen kvartaalin liikevaihdon julkistukseen liittyvä kysymys- ja vastaustilaisuus (Q&A) järjestetään torstaina 26.4.2018 klo 14.00. Kysymyksiin vastaa yhtiön toimitusjohtaja Mika Virtanen yhdessä talousjohtaja Ilkka Miettisen kanssa. Tilaisuus on englanninkielinen.

Tilaisuuteen voi osallistua ja esittää kysymyksiä webcast-lähetyksen chat-palvelussa. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen sähköpostitse osoitteeseen investors@robitgroup.com maanantaihin 23.4.2018 klo 16.00 saakka.

Osallistu webcast-lähetykseen osoitteessa http://www.3141.fi/robit1. Osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Q&A-tilaisuuden tavoitteena on taustoittaa jo aikaisemmin julkaistua tietoa tarjoamalla mahdollisuus esittää kysymyksiä johdollemme. Emme julkaise tilaisuudessa uutta tietoa, vaan annamme lisäselvyyttä liiketoiminnoistamme ja markkinatilanteesta.

Voidaksemme palvella pääomamarkkinoita tehokkaasti, ja varmistaaksemme tasapuolisen saatavuuden yhtiötä koskevaan tietoon, suora webcast-lähetys taltioidaan ja se julkaistaan tilaisuuden jälkeen yhtiön sijoittajasivustolla.

Tervetuloa Robit Oyj:n Q&A-tilaisuuteen!

ROBIT OYJ

Mika Virtanen, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Robit Oyj
Mika Virtanen, toimitusjohtaja
+358 40 832 7583
mika.virtanen@robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down-the-Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 21 omaa myynti- ja varastopistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com