KUTSU ROBIT OYJ:N CAPITAL MARKETS DAY -TAPAHTUMAAN 3.5.2018


ROBIT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 13.4.2018 KLO 15.00

KUTSU ROBIT OYJ:N CAPITAL MARKETS DAY -TAPAHTUMAAN 3.5.2018

Robit Oyj kutsuu sijoitusanalyytikot ja institutionaaliset sijoittajat Capital Markets Day -tapahtumaan torstaina 3.5.2018 klo 11.00-13.30 Robit Oyj:n toimitiloihin (Vikkiniityntie 5, 33880 Lempäälä).

Ohjelma

Tilaisuus alkaa lounastarjoilulla klo 11.00 ja esitykset alkavat klo 11.15. Esitykset päätetään yhteiseen keskusteluun, minkä jälkeen osallistujilla on mahdollisuus osallistua tehdaskierrokselle arviolta klo 12.45 alkaen.

Tilaisuudessa yhtiön toimitusjohtaja Mika Virtanen ja talousjohtaja Ilkka Miettinen käyvät läpi yhtiön strategiaa ja taloudellista kehitystä. Lisäksi ohjelmassa on katsaus yhtiön liiketoiminta-alueiden ajankohtaisiin aiheisiin, toimintaympäristöön sekä lähitulevaisuuden strategisiin painopistealueisiin. Osallistujilla on mahdollisuus keskustella näistä aiheista johdon kanssa. Tilaisuus on englanninkielinen.

Osallistuminen ja ilmoittautuminen

Robit Oyj:n Capital Markets Day -tapahtumaan osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 23.4.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostilla investors@robitgroup.com. Tilaisuuden tarkempi aikataulu julkaistaan yhtiön sijoittajasivustolla ja lähetetään ilmoittautuneille torstaihin 26.4.2018 mennessä.

Tapahtuman esitysosuutta voi seurata myös livenä klo 11.15 alkaen webcast-lähetyksenä osoitteessa http://www.3141.fi/robit2. Esityksen seuraaminen ei edellytä kirjautumista.

Tilaisuuden webcast-tallenne ja esitysmateriaalit julkaistaan tilaisuuden jälkeen yhtiön sijoittajasivustolla.

Kysymysten esittäminen

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon sähköpostilla investors@robitgroup.com maanantaihin 30.4.2018 klo 16.00 saakka.

Tilaisuuden tarkoituksena on palvella tasapuolisesti kaikkia markkinaosapuolia sekä taustoittaa jo aikaisemmin julkistettua tietoa. Emme julkaise tilaisuudessa uutta tietoa, vaan annamme lisäselvyyttä liiketoiminnoistamme ja markkinatilanteesta.

Tervetuloa Robit Oyj:n Capital Markets Day -tapahtumaan!

ROBIT OYJ

Mika Virtanen, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Robit Oyj
Mika Virtanen, toimitusjohtaja
+358 40 832 7583
mika.virtanen@robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down-the-Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 19 omaa myynti- ja varastopistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com