Elecster Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset


 

ELECSTER OYJ                     PÖRSSITIEDOTE 19.4.2018 KLO 15:40
  
  

ELECSTER OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET


Elecster Oyj:n varsinainen yhtiökokous on 19.4.2018 pitämässään kokouksessa vahvistanut vuoden 2017 tilinpäätöksen ja myöntänyt vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle.   

Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että osinkoa maksetaan 0,32 euroa kultakin A- ja K-sarjan osakkeelta. Osingonmaksun täsmäytyspäivä on 23.4.2018 ja maksupäivä 30.4.2018. 

Hallituksen jäsenmääräksi päätettiin kolme. Hallitukseen valittiin Jarmo Halonen, Jukka Halonen ja Hilkka Tuori. Yhtiökokous päätti, että hallituksen jäsenille maksetaan 8.000 euron suuruinen vuosipalkkio. Matkakustannukset korvataan Verohallinnon verovapaiden matkakustannusten korvauspäätöksen mukaisesti. Yhtiökokouksen jälkeen pitämässään kokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajakseen Jukka Halosen.

Yhtiön tilintarkastajiksi valittiin KHT Jukka Lahdenpää ja KHT Veikko Terho. Varatilintarkastajaksi valittiin tilintarkastusyhteisö Moore Stephens Rewinet Oy. Tilintarkastajien palkkio vahvistettiin maksettavaksi kohtuullisen laskun mukaan.

Yhtiökokous valtuutti hallituksen päättämään omien osakkeiden hankkimisesta ja luovuttamisesta hallituksen esityksen mukaisesti.

Yhtiökokouksen pöytäkirja on nähtävillä yhtiön internet-sivuilla viimeistään 3.5.2018 alkaen.
  

ELECSTER OYJ 

Arto Kinnunen

toimitusjohtaja
  
  

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Arto Kinnunen, puh. 0400 191 980
  

JAKELU 

Nasdaq OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.elecster.fi