TDC : Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i TDC


Efter anmodning fra DK Telekommunikation ApS, der den 9. april 2018 har meddelt det endelige resultat af dets tilbud på alle aktier i TDC A/S, indkalder bestyrelsen for TDC A/S herved selskabets aktionærer til ekstraordinær generalforsamling

Mandag den 14. maj 2018, kl. 12.00, hos Kromann Reumert, Lautrupsgade 15, 2100 København Ø.

Dagsorden:

  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen
  2. Eventuelt

Ad dagsordenens punkt 1
Bestyrelsen er blevet informeret om, at DK Telekommunikation ApS senest på dagen for generalforsamling vil informere generalforsamlingen om, hvilke kandidater der er på valg samt informere om disse kandidaters andre ledelseshverv i overensstemmelse med selskabslovens § 120, stk. 3.

--oo0oo—


Selskabets aktiekapital udgør på tidspunktet for generalforsamlingen nominelt 812.000.000 kr. fordelt i aktier á nominelt 1 kr. eller multipla heraf. Ethvert aktiebeløb på 1 kr. giver én stemme på generalforsamlingen.

I medfør af vedtægternes § 10, stk. 1 og 2 er det de ejer- og stemmeforhold, som er noteret eller anmeldt til notering i selskabets ejerbog på registreringsdatoen, dvs. pr. mandag den 7. maj 2018, kl. 23.59, som er bestemmende for aktionærernes ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen.

Aktionærer, der har valgt at sælge alle deres aktier i henhold til købstilbuddet fra DK Telekommunikation ApS, overdrager automatisk deres aktier senest den 4. maj 2018, hvorfor disse aktionærer ikke vil være aktionærer på registreringsdatoen den 7. maj 2018 og derfor ikke vil være berettiget til at deltage i generalforsamlingen.

Forslaget under punkt 1 kan vedtages af generalforsamlingen med simpelt flertal.

Senest fredag den 20. april 2018 vil følgende dokumenter være tilgængelige for aktionærerne på selskabets hjemmeside, www.tdcgroup.com/da/investor-relations/generalforsamling: (1) indkaldelsen, (2) oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder i selskabet på datoen for indkaldelsen, (3) dagsordenen og (4) formular til anvendelse ved afgivelse af fuldmagt.

Aktionærerne kan indtil en uge forud for generalforsamlingen skriftligt stille spørgsmål til selskabets ledelse om forhold af betydning for bedømmelsen af de forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen. Aktionærer, der ønsker at benytte sig af sin spørgsmålsret, kan sende spørgsmålet pr. brev til selskabet eller ved e-mail til investorrelations@tdc.dk. Besvarelsen kan ske skriftligt, herunder ved at svaret gøres tilgængeligt på selskabets hjemmeside, www.tdcgroup.com/da/investor-relations/generalforsamling. Besvarelse kan undlades, såfremt spørgeren ikke er repræsenteret på generalforsamlingen.

Aktionærerne kan endvidere på generalforsamlingen mundtligt stille spørgsmål til selskabets ledelse om de nævnte forhold.

Aktionærer, fuldmægtige og en eventuelt medfølgende rådgiver skal have et adgangskort for at deltage i generalforsamlingen. Adgangskort kan bestilles på aktionærportalen via selskabets hjemmeside, www.tdcgroup.com/da/investor-relations/generalforsamling, og via Computershare A/S' hjemmeside, www.computershare.dk. Adgangskort udsendes elektronisk via e-mail til den e-mailadresse, der er angivet i aktionærportalen ved tilmeldingen. Adgangskortet skal medbringes til generalforsamlingen enten elektronisk på smartphone/tablet eller udskrevet. Aktionærer, der ikke har angivet en e-mailadresse, kan downloade adgangskortet som PDF og udskrive det fra aktionærportalen eller afhente adgangskortet i indgangen til generalforsamlingen mod fremvisning af gyldigt ID.

Stemmebærende aktionærer kan få stemmekort udleveret på generalforsamlingen ved fremvisning af adgangskort.

Bestilling af adgangskort skal ske senest torsdag den 10. maj 2018, kl. 23.59.

Aktionærer har mulighed for at stemme på generalforsamlingen ved underskrevet og dateret fuldmagt. Elektronisk fuldmagt kan afgives på aktionærportalen via selskabets hjemmeside, www.tdcgroup.com/da/investor-relations/generalforsamling, og via Computershare A/S' hjemmeside, www.computershare.dk, ved brug af Nem-ID eller brugernavn og adgangskode. Afgivelse af elektronisk fuldmagt skal ske senest torsdag den 10. maj 2018, kl. 23.59. Alternativt kan fysisk fuldmagtsblanket rekvireres på selskabets hjemmeside www.tdcgroup.com/da/investor-relations/generalforsamling, og afsendes pr. brev til selskabet eller Computershare A/S eller ved e-mail til gf@computershare.dk. Under forudsætning af at adgangskort er bestilt rettidigt, kan fysisk fuldmagt afgives til kl. 11.00 mandag den 14. maj 2018. Fuldmagt kan tilbagekaldes ved brev til selskabet eller Computershare A/S eller ved e-mail til gf@computershare.dk.

Idet identiteten på bestyrelseskandidaterne endnu ikke kendes, er det ikke muligt at stille en brevstemmeformular til rådighed for aktionærerne. I tilfælde af, at kandidaternes identitet bliver offentliggjort inden den 14. maj 2018, vil selskabet hurtigst muligt stille en brevstemmeformular til rådighed på selskabets hjemmeside www.tdcgroup.com/da/investor-relations/generalforsamling.

Fremsendelse pr. brev kan ske til Computershare A/S, Lottenborgvej 26D, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.

Bestyrelsen


Eventuelle spørgsmål vedrørende ovennævnte kan rettes til TDC Investor Relations på tlf. +45 6663 7680 eller pr. e-mail til investorrelations@tdc.dk.


TDC A/S

Teglholmsgade 1

0900 København C

tdc.dk

Vedhæftet fil


Attachments

Release 41-2018 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i TDC