Sparekassen Sjælland-Fyn A/S: Storaktionærmeddelelser


Selskabsmeddelelse nr. 11/2018                                 
Holbæk, den 25. april 2018                                                                     

Storaktionærmeddelelser   

Det skal herved meddeles, at Sparekassen Sjælland-Fyn A/S dags dato efter gennemførelsen af fortegningsretsemissionen, som meddelt i selskabsmeddelelse nr. 10/2018, i henhold til kapitalmarkedslovens § 38 har modtaget meddelelser om følgende:

  • Fonden for Sparekassen Sjælland har i forbindelse med fortegningsretsemissionen tegnet 13.073 aktier á nominelt DKK 10 i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, og Fonden for Sparekassen Sjællands samlede beholdning af aktier i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S udgør herefter 863.073 stk. aktier á nominelt DKK 10. Som følge heraf og den samtidige gennemførelse af fortegningsretsemissionen dags dato reduceres Fonden for Sparekassen Sjællands procentuelle andel til 4,97 % af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.
     
  • Købstædernes Forsikring, Gensidig har i forbindelse med fortegningsretsemissionen tegnet aktier således, at Købstædernes Forsikring, Gensidigs samlede beholdning af aktier i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S udgør 907.666 stk. aktier á nominelt DKK 10. Som følge heraf og den samtidige gennemførelse af fortegningsretsemissionen dags dato udgør Købstædernes Forsikring, Gensidigs procentuelle andel 5,22 % af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.   

Med venlig hilsen

Lars Petersson                                                         Thomas Kullegaard
Administrerende direktør                                           Formand          

Yderligere information:

Presse- og direktionsrådgiver Morten Huse Eikrem-Jeppesen, tlf.  53 85 07 70
Investor Relations Manager Jan Justesen, tlf. 59 48 10 47

Administrerende direktør Lars Petersson


Attachments

Selskabsmeddelelse nr. 11/2018