Dėl AB „Energijos skirstymo operatorius“ neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimo

AB „Energijos skirstymo operatorius“, kodas 304151376, registruotos buveinės adresas Aguonų g. 24, Vilnius. Bendras AB „Energijos skirstymo operatorius“ išleistų paprastųjų vardinių akcijų skaičius yra 894 630 333; ISIN kodas – LT0000130023.

2018 m. gegužės 28 d. AB „Energijos skirstymo operatorius“ neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime priimti šie sprendimai:

1. Dėl AB „Energijos skirstymo operatorius“ nepriklausomo stebėtojų tarybos nario išrinkimo.

1.1. AB „Energijos skirstymo operatorius“ nepriklausomu stebėtojų tarybos nariu iki veikiančios stebėtojų tarybos kadencijos pabaigos išrinkti Kęstutį Betingį (asmens kodas ir gyvenamoji vieta neskelbiami).

1.2. Nustatyti, kad išrinktas AB „Energijos skirstymo operatorius“ stebėtojų tarybos narys savo veiklą pradeda pasibaigus jį išrinkusiam visuotiniam akcininkų susirinkimui.

1.3. Patvirtinti sutarties dėl nepriklausomo stebėtojų tarybos nario veiklos sąlygas (pridedama).

1.4. Nustatyti nepriklausomam stebėtojų tarybos nariui 43,44 EUR (keturiasdešimt trys eurai ir keturiasdešimt keturi centai) valandinį atlygį (neatskaičius mokesčių) už faktiškai vykdomą nepriklausomo stebėtojų tarybos nario veiklą.

1.5. Nustatyti, kad mėnesinis atlygis nepriklausomam stebėtojų tarybos nariui yra apribotas maksimalia 1014 EUR (vienas tūkstantis keturiolika eurų) (neatskaičius mokesčių) suma.

1.6. Įgalioti AB „energijos skirstymo operatorius“ generalinę direktorę (su teise perįgalioti) pasirašyti sutartis dėl AB „Energijos skirstymo operatorius“ stebėtojų tarybos nario veiklos bei konfidencialios informacijos apsaugos su naujai išrinktu nepriklausomu stebėtojų tarybos nariu.

Informacija apie priimtus sprendimus taip pat pateikiama AB „Energijos skirstymo operatorius“ tinklalapyje http://www.eso.lt/ ir AB „Energijos skirstymo operatorius“ patalpose, esančiose Aguonų g. 24, Vilniuje, darbo valandomis (7.30-11.30 val. ir 12.15-16.30 val., penktadieniais 7.30-11.30 val. ir 12.15-15.15 val.) nuo šio pranešimo paskelbimo dienos.

Atstovas ryšiams su visuomene Valentas Neviera, valentas.neviera@le.lt, tel. +370 670 25997

Priedas

Attachments

Sutarties del nepriklausomo stebetoju tarybos nario veiklos salygos