Pranešimas apie šaukiamą AB „Gubernija“ neeilinį visuotinį akcininkų susirinkimą

AB „GUBERNIJA“, juridinio asmens kodas 144715765, (toliau – Bendrovė) buveinės adresas Dvaro g.179, Šiauliai, valdybos iniciatyva ir sprendimu šaukiamas neeilinis visuotinis akcininkų susirinkimas.
Susirinkimo data - 2018 m. liepos 4 d., trečiadienis. Susirinkimo pradžia - 10.30 val., vieta – J. Jasinskio g. 16F (2 aukštas), Vilnius. Registracija nuo 9.00 val. iki 10.30 val.
Visuotinio akcininkų susirinkimo apskaitos diena - 2018 m. birželio 27 d. (dalyvauti ir balsuoti visuotiniame akcininkų susirinkime turi teisę tik tie asmenys, kurie bus bendrovės akcininkai visuotinio akcininkų susirinkimo apskaitos dienos pabaigoje, arba jų įgalioti asmenys, arba asmenys, su kuriais sudaryta balsavimo teisės perleidimo sutartis.)
AB „GUBERNIJA“ neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo, įvyksiančio 2018 m. liepos 4 d., darbotvarkė ir sprendimų projektai, pasiūlyti valdybos:

1. Bendrovės akcijų išbraukimas iš vertybinių popierių biržos NASDAQ Vilnius AB prekybos papildomojo sąrašo ir Bendrovės akcijų viešo siūlymo nebevykdymas.

Siūlomas sprendimo projektas:

Išbraukti Bendrovės akcijas iš vertybinių popierių biržos NASDAQ Vilnius AB prekybos papildomojo sąrašo ir nebesiūlyti Bendrovės akcijų viešai. Įgalioti Bendrovės vadovą – generalinį direktorių su teise perįgalioti kitą asmenį, įgyvendinus oficialų siūlymą, pateikti priežiūros institucijai prašymą ir kitus dokumentus, būtinus sprendimui dėl Bendrovės nebelaikymo emitentu priėmimui. Patvirtinti akcinę bendrovę „MV GROUP Production“ (juridinio asmens kodas 132082782) asmeniu, teiksiančiu oficialų siūlymą supirkti Bendrovės akcijas.

Bendrovė nesudaro galimybės dalyvauti ir balsuoti Susirinkime elektroninėmis ryšio priemonėmis.

Sprendimo projektai susirinkimo darbotvarkės klausimu ir informacija, susijusi su akcininkų teisių įgyvendinimu bus patalpinta bendrovės interneto tinklalapyje www.gubernija.lt meniu elemente „Investuotojams“.
Su šia informacija ir dokumentais, kurie bus pateikiami neeiliniam visuotiniam akcininkų susirinkimui, akcininkai taip pat gali susipažinti nuo birželio 18 d. darbo dienomis, nuo 14 val. iki 16 val., bendrovės buveinėje (Dvaro g. 179, Šiauliai).
Pridedama:

1. Akcininkų teisės.