Muutoksia Ramirentin johtoryhmässä


Ramirent Oyj      Pörssitiedote     17. elokuuta 2018 klo 09:02 
 

Ramirent julkistaa seuraavat muutokset johtoryhmässään.

Jonas Söderkvist on nimitetty konsernin liiketoiminnan kehityksestä vastaavaksi johtajaksi 1.9.2018 alkaen. Tehtävä on uusi, ja Söderkvistin vastuulle tulevat konsernin strategia, yrityskaupat ja -järjestelyt (M&A), uuden liiketoiminnan kehitys, IT ja digitalisaatio. Söderkvist vastaa tällä hetkellä Ramirentin Ruotsin ja Tanskan segmenteistä.

Erik Bengtsson on nimitetty Ruotsin ja Tanskan segmenteistä sekä konsernin kalustosta ja hankinnoista vastaavaksi johtajaksi 1.9.2018 alkaen. Hän on ollut Ramirentin hallituksen jäsen vuodesta 2017 asti ja hän jättää hallituksen jäsenyyden elokuun 2018 lopussa. Erik Bengtssonilla on vahvat näytöt konevuokrausalalta ja hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä Cramo-konsernissa vuosina 2005-2015, viimeksi Skandinavian markkinasta vastaavana johtajana.

Nykyinen konsernin kalustosta ja hankinnoista vastaava johtaja Dino Leistenschneider raportoi jatkossa Erik Bengtssonille ja jatkaa konsernin kaluston ja hankintojen johtotehtävissä.

"Jonas Söderkvist on kääntänyt Ramirentin liiketoiminnan vahvaan tuloskasvuun Ruotsissa ja Tanskassa. Nyt toivotamme hänet tervetulleeksi kehittämään tulevaisuuden Ramirentia ja koko toimialaa. Toivotamme myös Erik Bengtssonin lämpimästi tervetulleeksi yhtiön operatiiviseen rooliin. Erikillä on runsaasti konevuokrausalan kokemusta sekä hyvin asiakas- ja ihmislähtöinen työskentelytapa", sanoo Tapio Kolunsarka, Ramirentin toimitusjohtaja.

Ramirentin johtoryhmä 1.9.2018 alkaen:

Tapio Kolunsarka, toimitusjohtaja

Pierre Brorsson, talousjohtaja

Erik Bengtsson, johtaja, Ruotsi & Tanska sekä konsernin kalusto ja hankinnat

Ulrika Dunker, johtaja, henkilöstöhallinto ja HSEQ

Øyvind Emblem, johtaja, Norja

Mikael Kämpe, johtaja, Suomi

Heiki Onton, johtaja, Itä-Eurooppa

Jonas Söderkvist, johtaja, konsernin liiketoiminnan kehitys

Lisätietoja antaa:
Terhi Jokinen, viestintäpäällikkö, puh. +358 207 502 086, terhi.jokinen@ramirent.com

Valokuvat saatavilla konsernin mediapankissa.

RAMIRENT on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 943 työntekijää 300 toimipisteessä 10 maassa Pohjoismaissa ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent - More than machines®.

JAKELU: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com