AS “MADARA Cosmetics” aicina investorus uz virtuālo konferenci par 2018. gada 6 mēnešu rezultātiem un uzņēmuma jaunumiem


Iekšējā informācija, 2018-08-28 07:36 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- AS “MADARA Cosmetics” aicina piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē š.g. 4. septembrī plkst. 10:00 (pēc Latvijas laika). Lai piedalītos vebinārā, tam ir iepriekš jāreģistrējas - detalizēta informācija sniegta zemāk.

Vebināru vadīs AS “MADARA Cosmetics” valdes loceklis un akcionārs Uldis Iltners un tā laikā skatītājus iepazīstinās ar uzņēmuma neauditētajiem 2018. gada 6 mēnešu finanšu rezultātiem, kā arī ar svarīgākajiem notikumiem un situāciju nozarē kopumā. Vebinārs notiks angļu valodā valodā.

Pēc prezentācijas ikviens ir aicināts uzdot jautājumus. Ņemot vērā, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus iesūtīt iepriekš līdz 3. septembra plkst. 16:00 uz e-pastu: Elizabete.Kalnozola@nasdaq.com vai uzdot tos portālā naudaslietas.lv.  

Pievienošanās nosacījumi
Lai sekotu līdzi vebināram, nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas. Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti: http://ej.uz/MADARA_Q2webinar.

Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas. Pirmo reizi pieslēdzoties vebināram, Jums būs nepieciešams lejupielādēt sistēmas programmatūru savā datorā, kas aizņems tikai dažas sekundes. Turpmāk, piedaloties Nasdaq Baltic organizētos vebināros, tas atkārtoti nebūs jādara.

Kas ir vebinārs?
Vebinārs ir virtuāla konference, kuras laikā uzņēmuma pārstāvis sniedz informāciju par uzņēmumu, tā darbību un attīstības plāniem. Vebinārs sniedz iespēju klausītājiem saņemt informāciju no uzņēmuma pārstāvja tiešsaistē, atrodoties jebkurā vietā, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: nasdaqbaltic.com/lv/pakalpojumi-3/vebinari-2/.

AS Madara Cosmetics akcijas ir atļauts tirgot Nasdaq Baltic First North Market.

AS Madara Cosmetics sertificētais konsultants ir AS LHV Banka.

Uzņēmums AS MADARA Cosmetics ir dibināts 2006. gadā un pārstāvētais kosmētikas zīmols MÁDARA ir pionieris dabīgās kosmētikas segmentā pašmājās. 2016. un 2017. gadā iekļauts starp Latvijas TOP 10 uzņēmumiem un vadītājiem Uzņēmumu reputācijas topā. MADARA izstrādā un ražo visus produktus savās laboratorijās un iekārtās, lai nodrošinātu 100% kontroli pār visiem procesiem. Papildu apliecinājums uzņēmuma augstajām prasībām pret kvalitāti un pilnību visās detaļās ir uzņēmuma ECOCERT sertifikāts, atbilstība GMP (ISO 22716:2007) standartam, kā arī in vitro un in vivo pētījumi. Lai iegūtu vairāk informācijas, aicinām apmeklēt www.madaracosmetics.lv/investoriem/.

         Kontaktinformācija:
         Adrese: Zeltiņu iela 131, Mārupes novads, Mārupe, LV-2167, Latvija
         Kontaktpersona: Uldis Iltners, valdes loceklis
         E-pasts: uldis@madaracosmetics.com
         Telefons: +371 67 470 243
         
         Sertificētais konsultants:
         AS “LHV Pank”
         Kontaktpersona: Ivars Bergmanis
         E-pasts: ivars.bergmanis@lhv.ee
         Telefons: +372 680 2720