Ir noslēgusies AS "Olainfarm" 2018. gada 2. ceturkšņa virtuālā konference




3. oktobrī AS „Olainfarm” aizvadīja virtuālo konferenci investoriem. Konferences laikā AS „Olainfarm” Valdes padomnieks investoru attiecību jautājumos Salvis Lapiņš analizēja 2018. gada 2. ceturkšņa finanšu rādītājus, kā arī informēja par citām aktualitātēm uzņēmumā.

Virtuālās konferences ietvaros Salvis Lapiņš informēja, ka ir atsāktas sarunas par iespējamu elastīgo materiālu ražotājuzņēmuma iegādi kādā Rietumeiropas valstī. Pozitīvu sarunu rezultātā sagaidāmā darījuma summa būtu zem 2 miljoniem eiro un AS “Olainfarm uzņēmuma meitaskompānijai Tonus Elast tiktu nodrošināta pieeja Rietumvalstu tirgum.

Tāpat virtuālās konferences dalībnieki tika informēti par AS “Olainfarm” piesaistīto korporatīvās pārvaldības ekspertu Aināru Ozolu, kurš palīdzēs novērtēt uzņēmuma līdzšinējās korporatīvās pārvaldības prakses un sniegs ieteikumus par to uzlabošanu, tai skaitā attiecībā uz ilgtermiņa dividenžu politiku.

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: https://ej.uz/OLF_Q2_2018_rec, savukārt virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pieejama iepriekš publicētajā paziņojumā.

Olainfarm pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci!

Papildu informācija:
Salvis Lapiņš
AS „Olainfarm“ Valdes padomnieks
Tālr. +37126448873
E-pasts: Salvis.Lapins@olainfarm.com

Inga Krūkle 
AS “Olainfarm” valdes locekle
Tālr.: +371 28698449
E-pasts: inga.krukle@olainfarm.com