Ilmoitus joukkovelkakirjalainan haltijoille määräysvallan vaihtumisesta


Technopolis Oyj                    Pörssitiedote                    16.10.2018 klo 18.15

Ilmoitus joukkovelkakirjalainan haltijoille määräysvallan vaihtumisesta

Tämä ilmoitus koskee vuonna 2020 erääntyvää etuoikeusasemaltaan parhaassa asemassa olevaa vakuudetonta kiinteäkorkoista 150 miljoonan euron joukkovelkakirjalainaa (”joukkovelkakirjalaina” tai ”joukkovelkakirjat”).

Technopolis Oyj (”Technopolis”) ilmoittaa täten joukkovelkakirjojen haltijoille, että on tapahtunut joukkovelkakirjalainan ehdon 8.4 mukainen määräysvallan vaihtuminen.

Kildare Nordic Acquisitions S.á r.l ilmoitti 12.10.2018, että sen omistusosuus Technopoliksessa nousee 93,12 prosenttiin, kun se toteuttaa julkisen ostotarjouksensa Technopoliksen osakkeista. Kauppojen selvitys on tehty tänään, ja sen myötä määräysvalta on vaihtunut joukkovelkakirjalainan ehdon 8.4 mukaisesti.

Määräysvallan vaihtumisen seurauksena joukkovelkakirjojen haltijat voivat vaatia joukkovelkakirjalainan ehtojen mukaista joukkovelkakirjojen takaisinostoa. Technopolis maksaa takaisinostopäivänä 16.1.2019 (”ennakkomaksupäivä”) 101 prosenttia joukkovelkakirjojen nimellismäärästä sekä ennakkomaksupäivään asti joukkovelkakirjoille kertyneet ja maksamattomat korot joukkovelkakirjojen haltijoille, jotka ovat vaatineet joukkovelkakirjojensa takaisinmaksua kirjallisella ilmoituksella, joka on toimitettu kirjeenä, faksina tai sähköpostiviestinä vastaanottajalle Danske Bank A/S, Suomen sivuliike, Customer Service Delivery (CSD) Markets / Nordic Asset Services osoitteeseen

Televisiokatu 1
PL 1253
Helsinki
00075 DANSKE BANK
Puhelin: 010 546 7213
Faksi: 010 546 2465
Sähköposti: emissiot.ty@danskebank.fi

viimeistään 16.11.2018 eli 20 työpäivän kuluessa tämän ilmoituksen voimaan tulemisesta (minkä määräajan jälkeen kyseinen oikeus raukeaa). Kirjallinen ilmoitus on toimitettava tämän tiedotteen liitteenä olevien englanninkielisten ohjeiden mukaan.

Hallintarekisteröityjen tilien hoitajia pyydetään lähettämään tämä ilmoitus ja siihen liittyvät ohjeet joukkovelkakirjojen tosiasiallisille edunsaajille.

Jos ennakkomaksupäivänä on maksettu yli seitsemänkymmentäviisi (75) prosenttia joukkovelkakirjalainan nimellismääräisestä kokonaispääomasta joukkovelkakirjalainan ehdon 8.4 mukaisesti, Technopoliksella on myös oikeus (mutta ei velvollisuutta) maksaa 101 prosenttia jäljelle jääneiden ulkona olevien joukkovelkakirjojen nimellismääräisestä pääomasta ja kertyneet ja maksamattomat korot, jos se ilmoittaa aikomuksestaan jäljellä olevien joukkovelkakirjojen haltijoille viidentoista (15) työpäivän kuluessa viimeisestä mahdollisesta takaisinostopäivästä joukkovelkakirjalainan ehtojen mukaisesti.

TECHNOPOLIS OYJ

Lisätietoja:

Sami Laine, talousjohtaja
Puh. 040 502 7083
sami.laine@technopolis.fi

Minna Karttunen, sijoittajasuhdepäällikkö
Puh. 040 513 3225
minna.karttunen@technopolis.fi

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Technopolis Oyj (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin. www.technopolis.fi

Liite


Attachments

Instructions to noteholders