William Demant Holding A/S: Investor news - William Demant Holding skifter navn til Demant


Investor news19. februar 2019

William Demant Holding skifter navn til Demant

William Demant Holding A/S har til hensigt at skifte navn til Demant A/S. På den årlige generalforsamling vil virksomheden bede aktionærerne om at godkende navneskiftet til Demant. Herudover planlægger Oticon Fonden, som ejer aktiemajoriteten i Demant, at skifte navn til William Demant Fonden.

Det nye navn og brand følger virksomhedens strategi om at positionere Demant som branchens førende koncern inden for høresundhed med det formål at skabe livsforandrende forskelle gennem udbredelse af høresundhed. Et tydeligt og tiltalende Demant-brand vil støtte op om denne ambition.

”I løbet af de seneste år har vi udviklet og forandret Demant fra et anonymt holdingselskab til et mere aktivt moderselskab med en gruppe af individuelle virksomheder, der alle har betydelig gavn af at være en del af en global, stærk høresundhedskoncern. Vi ser stort potentiale og høj værdi for vores mange virksomheder og for de interne funktioner i vores koncern i at styrke deres samarbejde på tværs af gruppen. Det at tilhøre et globalt, fondsejet selskab med en lang historie er et stærkt budskab, som vi gerne vil udtrykke med dette navneskift,” siger koncernchef og adm. direktør Søren
Nielsen, Demant.

Navneskiftet til Demant kommer ikke til at ændre noget for kunder, der handler med virksomhederne i Demant-gruppen. Kommercielt opererer de enkelte virksomheder stadig hver for sig, men de vil drage nytte af synergier på tværs af Demant.

”Vi fortsætter vores multi-business-strategi med flere forretningsområder og individuelle virksomheder med hver deres markedsstrategi, men samtidig styrker vi hele Demant ved at tilbyde en engagerende, fælles fortælling og kommunikationsplatform. Et stærkere Demant-brand vil først og fremmest styrke samarbejdet og tilhørsforholdet på tværs af koncernen, men det vil også give os bedre muligheder for at tiltrække de største talenter og bedste medarbejdere til gruppens mange enheder,” siger Søren
Nielsen.

Det foreslåede navneskift skal godkendes på den årlige generalforsamling, som afholdes den 19. marts 2019. Oticon Fonden, som er Demants hovedaktionær, støtter forslaget. Efter det officielle navneskift vil handels-tickeren hos Nasdaq Copenhagen hurtigst muligt skifte til Demant (lige nu WDH.CO). Herudover vil der ikke være nogen ændringer vedrørende aktien.

Fra Oticon Fonden til William Demant Fonden
Sammen med navneskiftet fra William Demant Holding til Demant planlægger den største aktionær, Oticon Fonden, også at skifte navn. Det hidtidige fulde navn har været William Demants og Hustru Ida Emilies (Millas) Fond – kaldet Oticon Fonden. Fonden har ansøgt om og modtaget forhåndsgodkendelse af at skifte navn til William Demant Fonden for at kunne skabe en klarere og mere logisk struktur for hele William Demant-gruppen. For mere information, se den vedhæftede pressemeddelelse.


* * * * * * *

For mere information:
Koncernchef og adm. direktør Søren Nielsen
Telefon +45 3917 7300
www.demant.com
Yderligere kontakt:
Kommunikationschef Trine Kromann-Mikkelsen
Presserådgiver Christian Fomsgaard Johansen

Vedhæftede filer


Attachments

Investor news Demant rebranding DK Pressemeddelelse Oticon Fonden skifter navn