StrongPoint ASA: Partneravtale i Sørøst-Asia


StrongPoint har inngått en eksklusiv partneravtale med Radiant Globaltech, som gir selskapet rettigheter til å selge, markedsføre og supportere hele StrongPoint sin produktportefølje i Sørøst-Asia.

Radiant Globaltech er børsnotert i Malaysia og er en totalleverandør med fokus på detaljhandel. Selskapet har de største detaljhandelsaktørene i regionen på kundelisten.

«Vårt samarbeid med Radiant Globaltech går flere år tilbake i tid», sier SVP Global Partners, Roine Gabrielsson. «De er en etablert aktør i flere asiatiske land, og vil ikke bare få et bedre geografisk fotavtrykk, men også få tilgang til flere ressurser for å sikre fremtidig suksess i denne regionen.

Administrerende direktør i Radiant Globaltech, Paul Yap Ban Foo sier: «Denne avtalen er en tillitserklæring til selskapets evne til å markedsføre og selge detaljhandelsteknologi i Sørøst-Asia etter å ha etablert en sterk tilstedeværelse med effektive distribusjonskanaler i regionen. Dette setter oss i stand til å oppnå en større markedsandel i regionen fremover». 

Avtalen gir eksklusive rettigheter for å selge StrongPoint sin teknologi og løsninger i en 24 måneders periode med oppstart 15. mars 2019.

 
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Hilde Horn Gilen,
Finansdirektør
StrongPoint ASA
Tlf +47 920 60 158
 
 
Om StrongPoint:
 
StrongPoint's mission: Driving Retailers' productivity by providing innovative integrated Technology Solutions enabling store owners to perform to their full potential.
 
StrongPoint har hovedkontor på Rælingen og har ca. 540 medarbeidere i Norge, Sverige, Baltikum, Frankrike, Tyskland, Belgia, Spania, Russland og Malaysia. Selskapet er notert på Oslo Børs. For ytterligere informasjon: www.strongpoint.com
 
 
Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12