StrongPoint ASA: Tilleggsinformasjon ordinær generalforsamling


I innkallingen til ordinær generalforsamling i StrongPoint ASA punkt 9 Behandling av styrets erklæring om fastsettelse av lønn og annen godtgjørelse til ledende ansatte etter allmennaksjeloven § 6-16 a, ble det henvist til note 9 i årsregnskapet.

I note 9 i årsregnskapet står det at styret har satt et tak på resultatavhengig godtgjørelse for konsernsjefen og andre ledende ansatte. Den kan ikke overstige 40 % av fast lønn.

Styret har vedtatt at fra 2019 kan den ikke overstige 50 % av fast lønn. Styret har videre besluttet at 30 % av brutto bonusbeløp skal benyttes til å kjøpe aksjer i StrongPoint ASA, med 3 års bindingstid. Tidligere ordning innebar at aksjekjøp var frivillig, og med 12 måneders bindingstid.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Hilde Horn Gilen
Finansdirektør StrongPoint ASA
Tlf +47 920 60 158

Om StrongPoint:

StrongPoint's mission: Driving Retailers' productivity by providing innovative integrated Technology Solutions enabling store owners to perform to their full potential.

StrongPoint har hovedkontor på Rælingen og har ca. 540 medarbeidere i Norge, Sverige, Baltikum, Frankrike, Tyskland, Belgia, Spania, Russland og Malaysia. Selskapet er notert på Oslo Børs. For ytterligere informasjon: www.strongpoint.com

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12


Attachments

Erklaering om fastsettelse av lonn og annen godtgjorelse