Robit Oyj: TOMMI LEHTONEN NIMITETTY ROBIT OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI


ROBIT OYJ               PÖRSSITIEDOTE            29.4.2019 KLO 16.30

TOMMI LEHTONEN NIMITETTY ROBIT OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Tommi Lehtonen (s. 1970), DI, on nimitetty Robit OYJ:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.5.2019.

Lehtosella on pitkä kokemus kaivos- ja rakennusteollisuudessa. Ennen siirtymistään Robitille hän on työskennellyt Metso Minerals Oy:ssä mm. seuraavissa tehtävissä: kaivosliiketoiminnan johtaja, Kiina, Intia, Aasia ja Tyynenmeren alue 2016–2017, murskaus- ja seulonta liiketoiminnan johtaja 2014–2015 sekä mobiililaitteet liiketoiminnan johtaja 2012–2014.

Robitilla Lehtonen on työskennellyt Down-the-Hole liiketoiminta-alueen johtajana tammikuusta 2017 alkaen sekä varatoimitusjohtajana 2018 vuoden tammikuusta lähtien.

”Uskomme, että Lehtosen pitkä tuntemus kaivos- ja rakennusteollisuudesta, vahva osaaminen myynnin ja myynnin johtamisen parissa sekä hänen kokemuksensa pörssiyhtiön ylimmän johdon tehtävistä antavat hänelle hyvän pohjan ohjata Robit takaisin kannattavaksi kasvuyritykseksi, sanoo Harri Sjöholm, Hallituksen puheenjohtaja."

Tämän nimityksen myötä Robit haluaa korostaa myynnin roolia yhtiön strategiassa sekä vahvistaa maailmanlaajuista läsnäoloa poraustoiminnan kulutusosa-liiketoiminnnassa.

ROBIT OYJ

Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot:
Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 622 092
harri.sjoholm@robitgoup.com


Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down-the-Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 15 omaa myynti- ja palvelupistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa. Robitin osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: 
www.robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Liite

Tommi Lehtonen_2019