Newcap Holding A/S – Periodemeddelelse 1. kvartal 2019


Selskabsmeddelelse nr. 8 / 2019

23. maj 2019

Newcap Holding A/S – Periodemeddelelse 1. kvartal 2019

NewCap Holding A/S skal hermed afgive periodemeddelelse for 1. kvartal 2019.

Koncernen offentliggør ikke finansiel information som en del af periodemeddelelser.

Udviklingen i koncernens aktiviteter
Koncernens aktiviteter er præget af den igangværende proces med forberedelse til gennemførelse af transaktionen på grundlag af de indgåede betingede aftaler om salg af koncernens forretningsaktiviteter, herunder den igangsatte afvikling af de funktioner og aktiviteter, der ikke overtages af købere.

Fokus har i 1. kvartal 2019 været på at forberede koncernens aktiviteter på den forventede overdragelse, herunder synliggøre den fortsatte værdiskabelse og samarbejdsrelation for kunder, forsikringsmæglere og samarbejdspartnere, også i Hjerta organisationen, ved det nye ejerskab efter transaktionens gennemførelse.

Gennemførelse af transaktion
Som oplyst i selskabsmeddelelse nr. 7 / 2009 af 13. maj 2019 er der modtaget godkendelse fra finanstilsynet i henholdsvis Sverige og Luxembourg på de indsendte ansøgninger om ejer- og ledelsesprøvning for Monyx Asset Management AB, Nordic Fond Services S.A. og Monyx Fund, SICAV. På det grundlag forventes betingelserne for gennemførelse af transaktionen om salg af koncernens forretningsaktiviteter at kunne opfyldes.

Closing af transaktionen forventes gennemført 3. juni 2019.

Afregistrering på de svenske pensionsmyndigheders (PPM) fondtorv

Koncernen har anvendt mange ressourcer på og har haft stort fokus på Monyx´s problemstilling om den fortsatte deltagelse i eller afregistrering på PPM’s fondstorv.

Den 8. februar 2019 offentliggjorde pensionsmyndighederne deres beslutning om afregistrering af Monyx Fonder på PPM ordningens fondstorv og samtidig modtog NewCap Holding datterselskab, Nordic Fund Services S.A besked herom, jf selskabsmeddelelses 2 / 2019 af 8. februar 2019. Vi var uenige i grundlaget for denne beslutning og har siden været i dialog med pensionsmyndighederne om dette, for om muligt at omgøre beslutningen. Som oplyst i selskabsmeddelelse nr. 5 / 2019 af 11. april 2019 viste det sig desværre ikke muligt, hvorfor vi i stedet gik i dialog med pensionsmyndighederne med henblik på at tilrettelægge processen for afregistrering så smidigt som muligt i forhold til vores kunder.

De økonomiske konsekvenser af dette er allerede indregnet i årsrapporten for 2018, og får ikke betydning for gennemførelse af de betingede aftaler om salg af hovedparten af koncernens svenske aktiviteter.

Tilpasning af koncernens danske organisation
Som en naturlig følge af den ændrede fremtidige virksomhed er der tilsvarende gennemført en tilpasning af den danske organisation og setup. NewCap Holding A/S er pr. 1. maj 2019 fraflyttet selskabets lokaler på Bredgade 30, København, og har herefter adresse på:

c/o DLA Piper Advokatfirma
Rådhuspladsen 4
1550 København

Med venlig hilsen

NewCap Holding A/S

For yderligere information kontakt venligst:

Peter Steen Christensen
Telefon: +45 2370 5885
Email: info@newcap.dk

Vedhæftet fil


Attachments

Selskabsmeddelelse 8 2019