Ekstraordinær generalforsamling


Nasdaq OMX Copenhagen A/S

                                                  Charlottenlund, den 10. juli 2019
Meddelelse nr. 199

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Bestyrelsen for German High Street Properties A/S (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes

Fredag den 2. august 2019 kl. 10.00

Lindegårdsvej 41B, 2920 Charlottenlund.

Dagsorden

1. Valg af nyt medlem til bestyrelsen.

     Kim Lautrup ønsker at fratræde sin bestyrelsespost.  Til nyt bestyrelsesmedlem indstilles Jutta Steinert

2. Eventuelt.

Fuldstændige forslag:

Punkt 1 – Valg af nyt medlem til bestyrelsen

Bestyrelsen indstiller Jutta Steinert til nyt bestyrelsesmedlem. Jutta Steinert er 55 år, bosiddende i Frankfurt og er uddannet Master Business Administration samt Master Business Consulting. Jutta Steinert er ansat som ledende projekt manager i Deutche Bank AG, Frankfurt og har en langvarig bankmæssig baggrund med indgående kendskab til den finansielle sektor, herunder styring af låneporteføljer samt stærke kompetencer omkring regulatoriske forhold og compliance.

Jutta Steinert har i sin karriere tidligere bl.a. været ansat i General Electric, GE Money Bank og RHEINYP AG, Commerzbank.

Det er bestyrelsens opfattelse af de kompetencer Jutta Steinert besidder vil styrke Selskabet.

Til vedtagelse af forslag under dagsordenens pkt. 1 kræves simpel stemmeflerhed blandt de på generalforsamlingen fremmødte stemmeberettigede aktionærer.

Aktiekapital og stemmeret:

Selskabets aktiekapital udgør nominelt kr. 31.453.830,- fordelt på 3.145.383 aktier a’ kr. 10,-. Hver aktie på nominelt kr. 10,- giver ret til 1 stemme.

Ret til at deltage i og afgive stemme på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren besidder på registreringsdatoen. Aktiebesiddelser og stemmerettigheder opgøres på registreringsdatoen på baggrund af de ejerforhold, der er registreret i ejerbogen, samt de meddelelser om ejerforhold, selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen.

Registreringsdatoen er fredag den 26. juli 2019.

Deltagelsen er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har anmodet om adgangskort som beskrevet nedenfor.

Adgangskort:

Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal anmode om adgangskort.

Anmodningen skal være selskabet i hænde seneste tirsdag den 30. juli 2019, kl. 23.59.

Adgangskort kan rekvireres:

  • elektronisk via aktionærportalen under Investor Relations på www.germanhighstreet.dk, hvor også fuldmagt til bestyrelsen eller andre kan afgives. Adgang til aktionærportalen sker ved brug af NemID eller brugernavn og adgangskode.
  • Ved at udfylde, underskrive og returnere en tilmeldingsblanket til adressen nedenfor. Det bemærkes, at tilmeldingen er personlig og at der kan kræves forevist billedlegitimation ved fremmøde.

Afgivning af stemmer:

Aktionærer, der ikke har mulighed for at deltage i generalforsamlingen, kan afgive fuldmagt eller brevstemme.

I. Fuldmagt

Fuldmagter skal være selskabet i hænde senest tirsdag den 30. juli 2019, kl. 23.59.

Fuldmagt kan gives:

  • elektronisk via aktionærportalen under Investor Relations på www.germanhighstreet.dk, hvor også fuldmagt til bestyrelsen eller andre kan afgives. Adgang til aktionærportalen sker ved brug af NemID eller brugernavn og adgangskode.
  • ved at udfylde, underskrive og returnere en fuldmagt til adressen nedenfor.

Fuldmagt kan gives til bestyrelsen eller en anden navngiven tredjemand. Bemærk at en fuldmagt til tredjemand skal være skriftlig, dateret og underskrevet.

II. Brevstemme

Brevstemmer skal være selskabet i hænde senest torsdag den 1. august 2019. Afgivne brevstemmer kan ikke tilbagekaldes.

Brevstemmer kan gives:

  • elektronisk via aktionærportalen under Investor Relations på www.germanhighstreet.dk, hvor også fuldmagt til bestyrelsen eller andre kan afgives. Adgang til aktionærportalen sker ved brug af NemID eller brugernavn og adgangskode.
  • ved at udfylde, underskrive og returnere brevstemmeblanketten til adressen nedenfor.

Yderligere oplysninger:

Frem til og med dagen for generalforsamlingen vil følgende yderligere oplysninger være tilgængelige på selskabets hjemmeside, www.germanhighstreet.dk:

  • Indkaldelsen med dagsorden og de fuldstændige forslag.
  • Blanket til bestilling af adgangskort.
  • Fuldmagts- og brevstemmeblanket.
  • Det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen.

På generalforsamlingen vil dørene til salen blive åbnet kl. 09.45. Der vil være åbent for registrering af adgangskort kl. 09.45.

Spørgsmål fra aktionærerne

Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen skriftligt stille spørgsmål til selskabets ledelse om de forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen Spørgsmål skal sendes pr. brev til German High Street Properties A/S til adressen nedenfor, mrk. ”Ekstraordinær generalforsamling 2019” eller pr. e-mail til: info@germanhighstreet.dk, og skal indeholde tydelig identifikation af aktionæren.

Charlottenlund, juli 2019

På bestyrelsens vegne

Hans Thygesen

Bestyrelsesformand

Vedhæftet fil


Attachments

Indkaldelse ekstra ordinær GF 2019 2.8