Konecranesin uusi jälkiasennus auttaa asiakkaita yhdistämään yhä useampia nostureita


Konecranes esitteli tänään TRUCONNECT®-jälkiasennuksen, joka tarjoaa alansa johtavaa, reaaliaikaista ja tietolähtöistä etävalvontaa Demag-nosturien omistajille.

Jälkiasennus varustaa Demagin DMR SafeControl -nostimet ja -nosturit Konecranesin TRUCONNECT-etävalvonnan edellyttämällä laitteistolla. Valvontatiedot ovat saatavilla analyysia varten Konecranesin asiakasportaalissa osoitteessa yourKONECRANES.com.

”Asiakkaat pääsevät tarkastelemaan koko nosturikantansa – sekä Konecranesin että Demagin laitteiden – kunto-, toiminta- ja käyttötietoja, minkä lisäksi Konecranesin teknikot voivat suorittaa jälkiasennuksen juurikaan keskeyttämättä asiakkaan toimintoja”, sanoo tuotepäällikkö Esa Kukkola, Remote Service.

TRUCONNECT kerää reaaliaikaisia tietoja nosturien ohjausjärjestelmästä ja antureista. Tietoja voidaan käyttää kunnossapidon suunnittelussa ja mahdollisten osa- tai laitevikojen ennakoinnissa, mikä vähentää suunnittelemattomia seisokkeja sekä parantaa tuottavuutta ja laitteiden turvallisuutta.

Jälkiasennettavien laitteistojen lisälaitteet ja antennit on erityisesti suunniteltu sopimaan Demagin DR- ja DMR-nostimiin ja -nostureihin. Tiedonvälitys tapahtuu 3G- tai 4G-verkon kautta, joten paikallista WiFi-verkkoyhteyttä ei tarvita.

”Konecranesin ja Demagin nosturilaitteiston kattava valvonta auttaa asiakkaita suunnittelemaan nostolaitteiston kunnossapidon tarpeen ja budjetin entistä paremmin”, Kukkola sanoo.


Lisätietoja:
Esa Kukkola, tuotepäällikkö, Remote Service
Sähköposti: Esa.Kukkola@konecranes.com

Lisätiedot sijoittajille ja analyytikoille:
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: eero.tuulos@konecranes.com tai puhelin: +358 20 427 2050

Tämä lehdistötiedote on luettavissa verkkosivuillamme osoitteessa konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2018 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,16 miljardia euroa. Konsernilla on 16 100 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).